Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ďábel v ruském pojetí.

Podle mnoha hypotéz má přijít ( snad již letos) na Zemi Ďábel či Antikrist.Co to má znamenat sice nikdo neví a tak je nutno předpovědím pomoci. Ďábel je dnes Rusko .

V ateistické České republice to není tak jednoduché,protože si pod pojmem Ďábel moc zajímavých věcí nepředstavujeme. Určitá pomýlená část generace ale již opravdu vidí v Rusku ďábelské nebezpečí. Nejraději by již kopali zákopy na moravské straně hranic a v noci by hlídkovali.  Neznám, jak hlídkovali za minulého režimu příslušníci Lidových milicí,ale z vyprávění účastníků si to dokáží dost dobře představit. Ještě,že ti imperialisté z Valstrítu nepřišli. Tyto naše "bojové" zálohy na obranu před Ruskem by vypadali stejně. Samozřejmě by museli mít refundovanou mzdu a ti dobře placení by tím pádem měli delší skvělou dovolenou. Hoši se zeleným mozkem by nám svoji nepostradatelnost dokázali předvést zcela určitě.

To Rusko je opravdu ďábelský úkaz. Vymysleli jsme na ně různé léčky a nástrahy a oni kupodivu nejen vše ustáli,ale zlepšili se jim dokonce i podmínky doma. I poslední cenová válka v naftě je nezničila i když trvala dost dlouho.Z Turecka již nechtějí rajčata a od nás populární lanšmíty. Z Polska zase jablka a rybí výrobky a z Francie sýry. Ale vše v Rusku seženete. Dokonce vyvážejí i nadprodukci obilovin do celého světa. Armáda v Rusku má zcela určitě v rukávech mnoho trumfů, jinak by se ti "zodpovědní" v Nato a USA tolik nebáli a nepištěli jako krysy.

Pamatuji se, že v devadesát letech se dokonce uvažovalo, že Rusko bude dokonce i v Nato. Dnes se to již určitě nepodaří bez rozpuštění celého Nato.

Stejně tak je to s EU. Rusko mělo maximální zájem na spolupráci a dnes si buduje své oddělené  pozice. Kupodivu nachází Rusko i řešení ve vztazích s Japonskem a Čínou.

To vše není způsobeno nějakou genialitou Putina. Systém jim již funguje a Putin je sice nazýván gosudarem,ale jeho dny jednou skončí. To může být klidně zítra. Rusové si pořád více uvědomují svoji sílu,kterou zbytečně ztratili  svojí velkou chybou v roce 1968. Bohužel se to projevuje i negativně po celém světě, kde turisté z Ruska se chovají jako občané DDR po roce 1992. Určití Rusové prostě na to mají finance a jejich intelekt se potřebuje projevit.

To vše časem zmizí a pokud je nastaven náběh vzdělávacích algoritmů správně,tak se budeme za pár let asi divit.

Bohužel v našich krajích se děje vše v opačném gardu. Vzdělávání upadá,hrajeme si na všelijaké formality, ceny rostou a mzdy to nestíhají pokrýt.Když vidím reklamu na získání titulu MBA, tak chápu, že třeba v Anglii a USA si již na takové tituly moc nehrají.

Podle  předpovědí jasnovidců má přijít obnova z Východu. To je relativní pojem,protože ten východ je obrovský. Osobně si myslím,že morální záchrana lidstva přijde z Afriky a Latinské Ameriky. Z východu přijde a již přichází ďábel spotřebních nesmyslů,kterými Čína zaplavuje celý svět. I Rusko je již zaplaveno výrobky z Číny. A USA se sice tváří,že to tak není,ale Čína Ameriku již srazila na kolena. V USA je možná na výši určitá High - Tech ,ale spotřební svět ovládá Čína všude. A to vše teprve začíná.

Dnes je největším světovým kupcem robotů a robotizovaných výrobních linek Čína.Elektroniku již nekopíruje,ale vymýšlí. Dopravní průmysl má již dost pod kontrolou. Design a povrchové úpravy mají v Číně obrovskou podporu. Když si koupíte něco v Číně,tak to tady máte do 14 dnů a poštovné neplatíte. To jsou účelné dotace státu ! Ne podpora pěstování řepky olejné,jako se to děje u nás

Nadhodnota v Číně se důsledně podle teorie Karla Marxe reinvestuje a my utápíme svoji nadhodnotu v bankovním sektoru,který nic netvoří a neprodukuje. Kdo trošku studoval " socialistickou" marxistickou ekonomiku,tak dnes není nijak překvapen,protože se nyní ta teorie projevuje v praxi. Tenkrát to byla utopie,ale dnes je to holá skutečnost. Celý finanční svět to ví a přesunuje aktiva do Číny.

Londýnská City ztráci svůj význam ve světě financí a FED již vystřílel svůj muničák. Druhý Reagan nepřijde a ani již přijít nemůže. Tenkrát byl k dispozici SSSR a nyní je Rusko úplně v jiných pozicích.

Dnes jsem četl vyjádření Donalda Trumpa ohledně jeho práce v Bílém domě. Je na tom podobně jako Andrej Babiš u nás. Dostal se k vrcholné politice,ale politika nýmandů se slámou v botech ho likviduje.

Snad budou ta ďábelská léta krátká a přijde místo Antikrista někdo jiný. Již bychom nějakého Mesiáše asi potřebovali.

A potom bude líp !

Škoda,že diskutující vůbec nepochopili základní myšlenky, které jsem uvedl. Jejich rusofobie je šílená a nesmyslná. Jediná možnost při vývoji lidské společnosti je spolupráce na řešení obecných záležitostí. Konfrontační politika je zbytečná, neřešitelná a drahá.Jak chce někdo něco řešit,když se nesnaží pochopit protivníka ? A jiná cesta opravdu není.

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 28.4.2017 16:09 | karma článku: 19,31 | přečteno: 625x
  • Další články autora

Bedřich Dvořák

Jak si mužI hrají. Neodborné postřehy ženatého muže.

Témata "mužů" přetřásají všichni. To za dřívějších časů nebylo vidět. Muži byli tak trochu chráněni a preferováni. Některé filosofické zásady trvají i do dnešních dní.Je zajímavé,že to kritizují ty ženy,kterých se to vůbec netýká.

1.2.2023 v 22:07 | Karma: 10,60 | Přečteno: 456x | Diskuse| Občanské aktivity

Bedřich Dvořák

Můžeme radit Ukrajině ? Nebo budeme zase za blbce ?

Logicky si každý voják vezme vždy osvědčenou zbraň a někam se zašije. Tato válka není jeho válkou. Každému domorodci na Ukrajině je srdečně jedno,jak se jmebuje stát ,kdy bydlí. On chce jen klid,život,bydlení a život s dětmi.

29.1.2023 v 18:00 | Karma: 18,76 | Přečteno: 514x | Diskuse| Občanské aktivity

Bedřich Dvořák

kdy se nad sebou zamyslíme ? Nikdy není pozdě !

Eliška Hašková Coolidge: Trump prodloužil schůzku s Babišem o 45 minut, protože si měli co říct Není co dodat.

26.1.2023 v 17:23 | Karma: 16,05 | Přečteno: 505x | Diskuse| Občanské aktivity

Bedřich Dvořák

Lži a služby těm "nahoře". Komu to prospěje ?

Kdo věří čestnosti a spravedlnosti dnes ? Asi nás moc nebude.Čekají nás volby,které neovlivní skoro nic. Loutkovodiči to mají připraveno.Nezdá se vám výsledek prvního kola voleb podivný ? Odkud vane vítr ?:

21.1.2023 v 16:29 | Karma: 15,60 | Přečteno: 530x | Diskuse| Občanské aktivity

Bedřich Dvořák

Velké ošálení dneška. Hrůza z pravdy kolem nás.

90 % dnešních rusobijců vůbec neví,proč tak činí. Putin to určitě není. Ten odejde a nic zásadního se nestane.Kdo dnes studuje v archivech,co se dělo před 100 lety ?Jaká byla úloha Kerenského a Uljanova- Lenina.Kdo to byli ?

12.1.2023 v 9:37 | Karma: 10,71 | Přečteno: 336x | Diskuse| Miniblogy
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

KOMENTÁŘ: Český důchodce, pro vládu nepřítel číslo jedna

25. dubna 2024  7:47

Vláda dokola opakuje, že nebude na důchody pro příští generace a zbankrotujeme. Nic takového...

Arizonští poslanci zrušili 160 let starý zákon, který zakazoval potraty

25. dubna 2024  6:54

Zákonodárci ve Sněmovně reprezentantů v americkém státě Arizona ve čtvrtek schválili zrušení zákona...

Poslední mrazivá noc. Od pátku se bude oteplovat, v neděli se vrátí letní teploty

25. dubna 2024  6:32

Ve čtvrtek budou ještě teploty podprůměrné a na horách může sněžit. V pátek ráno dokonce hrozí na...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........