Bedřich Dvořák

Kam se jezdí radit Bělobrádek ?

28. 07. 2017 21:38:02
Lidovci začali zase předvolebně machrovat a odnesl to prý jen Čunek a jeho řeči. Ale hlavní lidovec musel vyrazit do USA pro pokyny. Pravděpodobně jel na krátkodobou, ale nutnou návštěvu na pokyn vlády a za vládní peníze.

Je zajímavé sledovat, jak ti hoši vyrážejí za velkou louži.Přitom tam jezdí skoro všichni z bývalého socialistického tábora. I po těch letech jsme asi nesvéprávní a podezřelí. I Andrej Babiš musí vyrážet pro pokyny. Kde se vše a jak odehrává je zastřeno tajemstvím. Jen je vše dokonale organizováno k našemu prospěchu a zdárnému vývoji. V sobotu se Andrej Babiš žení a tak bude muset vyrazit na svatební cestu.Jen je nutno zkontrolovat počet dárků,aby nenastal problém.

Ze všech zemí bývalého experimentálního socialismu vyjíždějí vybraní jednotlivci do USA na nějaká miniškolení. Musí to být velmi zajímavé,když nelze školit doma během pár hodin.Určitě nepůjde o zdokonalování americké angličtiny, i když by to bylo dobré.

Nezávidím a přeji to všem. Když to bude mít ještě pozitivní vliv na cokoliv, bude jen lépe.

Do SSSR se také jezdilo a nikdo se nikoho na nic neptal.Asi to patří k politickému vzdělávání i když to prostý lid někdy nechce a nechtěl chápat. Dokonce se dnes prý již nelétá vždy vládním speciálem !

Nicméně budou ty letošní volby asi velmi zajímavé. O vítězi je asi již rozhodnuto a po volbách uvidíme. Lidovci by rádi vládli určitě dál. Kde našli Bělobrádka netuším ,ale ten se jim povedl. Universální názory i chápání mu nebrání v ničem. Minimální politická historie nelze napadnout. Jen nevím, jak si poradí s perfektním Čunkem,který má rozsáhlou podporu u lidí. Zde si dovolím tvrdit, že kroužkování může změnit názor představitelů lidovců nejvíce. Jeho Arijský typ připomíná nepříjemné stránky naší historie a určití lidí to mají v krvi pořád.

Když se dostanou do parlamentu,tak má pan Bělobrádek místo v nové vládě jisté. Hoši za velkou louží ho určitě doporučí a Andrej Babiš to pochopí. Ví proč.Byl schválen také a je poučen.

Bude opravdu to předvolební období asi zajímavé. Mnozí se odkopou v zoufalé snaze zaujmout a někteří se sami zlikvidují. Jen komunisté zase zvítězí jako jeden muž (či žena).

Ale vše se utváří a jistě bude líp !

Autor: Bedřich Dvořák | karma: 36.69 | přečteno: 1800 ×
Poslední články autora