Bedřich Dvořák

Trump vyhlásí stav nouze kvůli epidemii předávkování drogami

11. 08. 2017 12:32:03
V Rusku je to obdobné a ještě je vše násobené alkoholismem. Je to již biblická pohroma ? Válek máme již habaděj,živelných pohrom také a co nás tedy ještě čeká ? Přichází opravdu zkáza lidstva ?

Tato šílená proroctví si vymyslela křesťanská církev v době tvorby a úprav evangelií. Dnes je církev stranou těchto problémů a tváří se, jako by se to těch zbožných netýkalo.Spása duše asi fetující lidi moc nazajímá.

Když se o tom rozhoduje již na prezidentské úrovni v USA ,tak to je jistě vážné. Nevím jak to vypadá nyní v Rusku či Číně,ale tam to dokáží asi ještě nějakou dobu skrývat. Ta určitá bezvýchodnost v řešení lidských problémů je všude a mnoho přitažlivých drogových berliček tomu současnému problému napomáhá. V USA je obrovský prodej léků na snížení cholesterolu a deprese. Obezita je tam obrovská a vše vzniká z neutěšených poměrů mezi lidmi. První drogou je jídlo, druhou alkohol a kouření a na dalším místě jsou přírodní a syntetické drogy. Ty syntetické jsou pořád levnější a dostupnější.

Jsem příznivcem dekriminilizace konopí. Tato společenská droga fungovala od pradávna a civilizace nevymřela.Určité pozitivní zdravotní účinky jsou prokazatelné.

Jsem militantním odpůrcem kouření, protože v naší civilizaci tabák nebyl a život fungoval.

Jsem i odpůrcem alkoholismu,protože hranice mezi notorickým alkoholismem a normální konzumací je značně úzká. Denní popíjení piva je dle mého názoru alkoholismus a závislost.

Co se bude dít v USA nevíme. A o jaké drogy jde a jak se situace vyhrotila, také nevíme.

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/trump-vyhlasi-stav-nouze-kvuli-epidemii-predavkovani-drogami-35553?seq-no=2&dop-ab-variant=&source=article-detail

tady je jen hrůzostrašný citát :

Množství úmrtí na následky předávkování se loni v USA zvýšilo a dosáhlo víc než 60 000 případů. Rok předtím bylo zaznamenáno 52 500 úmrtí. Denně pak podle nejnovějších čísel listu The Washington Post zemře vlivem drog až 142 osob. Během každých tří týdnů si tak závislost na drogách vyžádá tolik obětí, jako teroristické útoky z 11. září 2001.

Jistě fetují i vojáci v dnešních nesmyslných válkách a fetuje i "zlatá" mládež.

Mnohdy to vypadá,že fetuje i značné procento politiků.

Není to jednoduchá doba a řešení neexistují.

Kdy bude již konečně líp ?

Autor: Bedřich Dvořák | karma: 15.26 | přečteno: 454 ×
Poslední články autora