Agrofert a Pirátská strana

20. 08. 2017 10:02:42
Kdyby to bylo jindy a jinde,tak by příznivci ANO a Pirátské strany mohli být spolu.Piráti vyrazili na Free Ride, ale na svých akcích kritizují Ano a konglomerát Agrofert,což se nesmí. Pirátská strana jen ukazuje do budoucnosti.

Hnutí Ano je velkou vězeňskou koulí na noze Andreje Babiše i když některé myšlenky jejich budoucích poslanců jsou docela povzbudivé.Jen těch volitelných zase tak moc není.Někdo se dostal na kandidátku teprve tehdy, když neuspěl u jiných stran. A mnozí mají jiné vady na kráse.

V celém státě chybí lidé na práci a stejně tak i v politice. Zde přešlapujeme na stejném místě již mnoho let a ani výhra ve volbách nic nezmění. Po volbách ty štvavé projevy v parlamentě budou možná mít jiné zabarvení.

Těžko říkat,co se bude dít po volbách. Prezident bude váhat při vkročení do voleb pro další období a Andrej Babiš bude velmi opatrný při dalším vývoji.Žádnou revoluci bychom čekat neměli.

Piráti by dozajisté obohatili politickou scénu,protože jim zase tak o moc nejde. Oni si počkají,protože vývoj v celé Evropě jim dává za pravdu. Ale několik poslanců bych jim přál. Na rozdíl od jiných stran mají jistou pokoru a vzdělanost.

Vyhlášení tradičních"stran" odrážejí značné zoufalství při rozpadu jejich základny a vyčpělost volebních programů. Jen komunisté to mají jasné. Uspějí u svých skalních voličů a budou čekat nadále na zázraky.

Ti " tradiční" vsadili na populismus. Antiislámská unie zapšklých kritiků čehokoliv pomalu vyhasíná,protože bojovat proti většinovému názoru v EU je tak nějak kontraproduktivní. Na svém písečku vykřikují plamenná hesla a v tichosti se ohýbají před většinovými vládci. To se vždy v budoucnosti vymstí.

Občan by nejraději viděl již klid všude kolem sebe. Období, kdy davy půjdou volit nenuceně a manifestačně již nepřijde. Republika celkově nemá žádný rozumný program svého vývoje a krize na světě pokračuje.

V hospodářství se vyzdvihují firmy,kteří dokáží obcházet různá sankční omezení ze strany EU a vykládá se to jako úspěch. Proti antiruským sankcím trošičku bojuje Zeman,ale pořád s menší razancí. Schvalování válečných dobrodružství se již dějí mimo zájem občanů,kteří chápou,že si vláda stejně prosadí svoje. Zdražování se vysvětluje přibližováním k cenám světovým a krade se mnohem dokonaleji než před dvaceti lety. Znalci a vzdělanci vědí,že se stejně kradlo desetiletí na celém světě a jen u nás jsme měli jistou zdrženlivost a dokonce i menší možnosti. Každý,kdo má nepřiměřeně hodně, si svým způsobem nakradl.

A k jakým zářným zítřkům to někde dotáhli.Naše mafie rychle běží do zástupů ctěných podnikatelů a vyřizování účtů pomocí pistolníků docela skončilo.

Ropná antikrize trvá dál a vládní ekonomové si mnou ruce, že nepodlehli" nepodloženým" tlakům na snížení spotřebních daní u nafty a benzinu.Dnes to sype mnohem více a DPH je také krásně vybírána. Dokonce nám již prý mezinárodně přisypávají více než dříve. To říkal sice jen Andrej Babiš,ale ten nelže.

Imigranté u nás většinou dost těžce pracují a daně odvádějí jen při své zdejší spořebě. Ještě,že tak. Zvýšené náklady na utečenecká gheta nemáme a stálou "národní" hlídací gardu se nepodařilo prosadit.Asi ta bývalá kasárna pohraniční stráže se nevyplatí vykoupit jako vepřín v Letech. Přitom by tam mohla být krásná a poučná muzea dokumentující budoucí plány našich ochránců. A zájemců o ochranu hranic by se jistě našlo hodně. Taková kombinace cvičení Lidových milicí a sboru pomocníků Veřejné bezpečnosti. Jen politrukové pro PŠM ( politické školení,či šklebení mužstva) by se zase museli vyškolit.

Nyní se našel další strašák,a tím je přechod k nové průmyslové revoluci 4.0. Zavedením umělé inteligence by přeci měli odpadnout i současné volby, protože to počítače naplánují mnohem lépe než nejlepší myslitel v parlamentu. Starší generace tomu sice nevěří, ale když půjdou s močí do nového robotizovaného střediska lékařské péče, tak poznaji,co to je správný vývoj. I plastová rakev nové konstrukce může být zadarmo a pohřební ústavy převezmou obce,aby se s umíráním nekšeftovalo.

Jen to spalování našich obalů bychom měli nějak upravit,aby se ušetřilo na likvidaci splodin a energii.

V Česku je základním politickým směrem jistá švejkovina. A tento blog je také švejkovina.

Až se probereme do reality- bude líp !

Jen to trvá moc dlouho.

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 20.8.2017 10:02 | karma článku: 11.75 | přečteno: 570x

Další články blogera

Bedřich Dvořák

Jak si mužI hrají. Neodborné postřehy ženatého muže.

Témata "mužů" přetřásají všichni. To za dřívějších časů nebylo vidět. Muži byli tak trochu chráněni a preferováni. Některé filosofické zásady trvají i do dnešních dní.Je zajímavé,že to kritizují ty ženy,kterých se to vůbec netýká.

1.2.2023 v 22:07 | Karma článku: 10.60 | Přečteno: 455 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Můžeme radit Ukrajině ? Nebo budeme zase za blbce ?

Logicky si každý voják vezme vždy osvědčenou zbraň a někam se zašije. Tato válka není jeho válkou. Každému domorodci na Ukrajině je srdečně jedno,jak se jmebuje stát ,kdy bydlí. On chce jen klid,život,bydlení a život s dětmi.

29.1.2023 v 18:00 | Karma článku: 18.76 | Přečteno: 513 | Diskuse

Bedřich Dvořák

kdy se nad sebou zamyslíme ? Nikdy není pozdě !

Eliška Hašková Coolidge: Trump prodloužil schůzku s Babišem o 45 minut, protože si měli co říct Není co dodat.

26.1.2023 v 17:23 | Karma článku: 16.05 | Přečteno: 504 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Lži a služby těm "nahoře". Komu to prospěje ?

Kdo věří čestnosti a spravedlnosti dnes ? Asi nás moc nebude.Čekají nás volby,které neovlivní skoro nic. Loutkovodiči to mají připraveno.Nezdá se vám výsledek prvního kola voleb podivný ? Odkud vane vítr ?:

21.1.2023 v 16:29 | Karma článku: 15.60 | Přečteno: 527 | Diskuse

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.32 | Přečteno: 909 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.04 | Přečteno: 754 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 472 |

Zdenek Horner

Pořádek v dezinterpretaci

Poslední dobou se slovem dezinterpretace přímo šermuje. Dokonce se dá říci, že se tento pojem proměňuje v měřítko politické pravověrnosti a v důkaz ospravedlňující cenzuru. Prohlubování tohoto postupu je hloubení cesty do pekel.

3.3.2024 v 8:57 | Karma článku: 17.32 | Přečteno: 404 | Diskuse

Zdenek Horner

František (chci) Mír toho času papež

Svého času bylo pro mne dogma o neomylnosti papeže důvodem k ochladnutí vůči katolicismu. Dnes se však cítím s papežem v jedné řadě. Život neustále přináší výzvy k zamyšlení a sebereflexi, z nějž může vzejít čisté nad nejčistější.

27.2.2024 v 7:07 | Karma článku: 17.08 | Přečteno: 305 | Diskuse
Počet článků 1023 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 885
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...