Bedřich Dvořák

Vnitro chce zpřísnit podmínky pro ekonomické migranty

23. 08. 2017 20:42:28
Tak naše moudré hlavy zase vymýšlejí novinky.Když pomineme pitomost termínu ekonomický migrant,tak další opatření již jsou "opravdu dokonalá". Samozřejmě nějaký isolacionismus ve vztahu ke světu a EU nemůže fungovat.

V mediích si můžete přečíst,co vymýšlejí za síta, jak vygenerovat nějaké nové občany z řad migrantů.

tady je ukázka :

https://www.novinky.cz/domaci/447124-vnitro-chce-zprisnit-podminky-pro-ekonomicke-migranty.html

Zapomíná se na základní věc,že vše zatím stojí peníze a nikdo nám žádné nedá.Dále mnozí úředníci nechápou,že migrant je snad svobodný člověk a může se kdykoliv rozhodovat sám.Plánovanými opatřeními se dostaneme na úroveň podivných diktatur a nebo států před rokem 1989.

Pořád se těžko chápou základní práva daná Listinou Základních práv a svobod a chartou OSN o uprchlících. Mnozí iniciátoři současné xenofobie zapomínají, že se vše vrací přesně tam,kam to dostat nechceme.

Neexistuje žádný jiný migrant než ekonomický.Každý přichází z důvodů nějaké osobní či rodinné nouze nebo tragedie. Většina migrantů nemá zásadní zájem žít v České republice.

Nemáme vůbec vytvořené podmínky pro usazení těchto lidí v normální populaci.

Neexistují prostory pro ubytování a stravování těchto lidí.Neexistuje nějaká rezerva v rozpočtu.

Neexistuje rozumný a organizovaný přístup zdejší společnosti k této problematice.

Místo toho se pokoušejí ozbrojit určité skupiny " vlastenců" , kteří budou placeni ze společných prostředků a chtějí vytvořit amatérský systém, jak hlídat naše hranice a veřejné prostory. Dokonce jsou tyto pitomosti podporovány i z určitých politických kruhů.

Když si přečtete návrhy uvedené ve výše předloženém Webu a domyslíte důsledky, tak jsme vlastně předem zlikvidováni, aniž jsme vůbec něco začali.

Ty podmínky budou mnohdy naprosto nesplnitelné z mnoha důvodů.

Čekat zázraky s příchodem kvalifikovaných migrantů odkudkoliv je utopie.

Samozřejmě je šance na změny při ukončení námi vyvolaných válek na celém světě. Píši námi i když snad většina občanů v ČR má rozum. Ale propaganda ovlivnila nejen ministra vnitra,který statuje s puškou před kamerou, ale obrovské množství lidí, kteří mají strach z neurčitosti a neschopnosti vládního systému a systému v EU.

Vše se musí zásadně změnit a celá problematika se musí řešit v rámci celé EU i celého světa. Utíkat z EU je vlastně s ohledem na provázanost nemožné a odchod země pomocí Brexitu nám ukáže celou problematiku.

NATO se jistě rychle nerozpustí i když vlastně neexistuje jasný nepřítel. Rusko jím určitě není a současné akce jsou naší velkou chybou.

Nový prezident USA to nemá vůbec lehké a musí šlapat, či tančit mezi dost rozbitými vejci. Stejný problém má i prezident Ruska.

Náš prezident to nevytrhne ani náhodou. A jakýkoliv jiný také ne.

Nicméně pokud nemá lidstvo zahynout, tak musí být líp !

Autor: Bedřich Dvořák | karma: 9.45 | přečteno: 594 ×
Poslední články autora