Hledáme Atlantidu a nebo ji chceme vytvořit ?

3. 09. 2017 20:19:05
V dnešní době nevzdělaností jsou záměrně zkreslovány údaje, kdy jsou používány různé pojmy,které dav chápe většinou špatně.Na jednu stranu se obdivují USA a určití lidé v tom zase vidí maximum současného zla.Všechno je jinak.

Označení Svobodných zednářů, Iluminátů a Sionistů jsou používána z pohledu účelu, který je v těchto souvislostech popisován. Většinou úplně špatně a bez jakýchkolv historických souvislostí.

Jedná se o příběh, který se rozprostírá v období více než 6000 let pod názvem Kali Yuga. Také známý jako Age of Quarrel, který začal Mayským dlouhým počítacím kalendářem přibližně v roce 3113 BCE, je Kali Yuga obdobou současné končící doby železné. Skutečná historie současné doby, která je definována mnoha epickými válkami a dlouhými konflikty, není jen velmi dlouhá a extrémně složitá, ale mnohé z nejdůležitějších událostí a osobností leží hluboce skryto ve své temné minulosti.

Dnes jsme v období logicky vyústěných velkých změn a přesunů vlivu. Není nutno na vše koukat z nějakých teologických principů, protože jde o objektivní proces, jehož zákonitosti neznáme nijak dokonale. Současný vládnoucí systém se tomu brání, protože mu chybí určitá osvícenost, která se v mnoha obdobích drala na povrch.

V celé této mnoholeté ságě se několikrát prolíná mnoho významných témat, které graficky znázorňují současnou věkovou dobu konfliktu. Z těch nejdůležitějších vláken prochází historie Egypta, Sumeru, Persie, starověkého Řecka, Římské říše, Britské říše a nakonec Spojených států amerických.

Tyto historické souvislosti dnešní společnost nechápe vždy dobře a má podvědomý strach z budoucího vývoje.

Když přeskočíme záměrně starověkou éru blíže k dnešku,tak byla velmi důležitá historie kolem královny Alžběty I. Jedná se o Alžbětinskou éru a dvůr královny Alžběty I. Začalo po několikáté období budování nové společnosti, jakési ideální Nové Atlantidy.

Anglie, která je základem pro toto období, stejně jako je období americké revoluční války v začínajících třinácti koloniích. Protože během těchto dvou kritických a formativních období byla Nová Atlantida koncipována a výrazně ve své přípravě pokročila. Jednoduše řečeno, o dvě stě let později se na americké půdě naplnila semena touhy po osobní svobodě a národní svrchovanosti, která vyklíčila v Anglii 16. století.

Alžbětinský dvůr nastavil světovou scénu, a to zejména pro debut Americké republiky

Mikrokosmos alžbětinského soudu v letech 1558 až 1603 poskytuje dokonalý kontext, ve kterém se studoval vznik tajných společností, které se staly dominantou moderní doby. Královna Alžběta se obklopovala některými nejvíce brilantními a osvícenými muži tohoto věku. Tento obecně uznávaný fakt anglické historie je právě důvodem, proč se alžbětinské období stalo nesrovnatelnou britskou dobou, někdy označovanou jako zlatý věk Anglie.

Stejně jako Jeruzalém za vlády krále Šalomouna a Řím v jeho velikosti kolem roku 100 nl, Londýn se po rozhodující porážce Španělské armády v roce 1588 stal skutečným centrem světa. Založení společnosti Východní Indie v roce 1600 stanovilo Anglii pevně cestu k vytvoření Britské říše.

Společnost East India Company (EIC) byla původně založena jako společnost obchodníků v Londýně, obchodující do východní Indie a správně nazvaná jako Čestná společnost východní Indie (HEIC). Byla to anglická akciová společnost založená za účelem obchodování s východními státy v Indii, ale nakonec obchodovala hlavně s indickým subkontinentem, dynastií Čching Číny, provinciemi severozápadní hranice a Balochistánu. Společnost se rozrostla v rozsahu poloviny světového obchodu , zejména sílil obchod se základními komoditami, které zahrnovaly bavlnu, hedvábí, indigové barvivo, sůl, lepek, čaj a ópium. Společnost také ovládala počátky vlivu Britské říše v Indii.

Společnost obdržela s platností od 31. prosince 1600 královskou listinu od královny Alžběty, čímž se stala nejstarší mezi několika podobně založenými evropskými společnostmi východní Indie.

Tím nastala nová doba, kdy byla Velká Británie předem připravena stát se rozlehlou Britskou říší, na níž slunce nikdy nezapadalo. Proto by mělo být srozumitelné, proč by se anglicky mluvící národy na světě nakonec staly nejmocnějšími a nejbohatšími a nejvlivnějšími na Zemi.

Zde je možno vidět počátek málo známé skutečnosti samotné, kdy naplnění založení USA jako Nové Atlantis je konečným výsledkem mimořádně tajného víceletého " hlavního plánu ", který zahájili klíčoví členové dvora královny Alžběty. Tento stejný "hlavní plán" pak nadále získal mnohem více významu během Jacobínské éry, která bezprostředně následovala.

V této souvislosti je jasné, že doba panování královny Alžběty I. se vyznačovala mnoha výjimečnými a bezkonkurenčními způsoby. Na jejím dvoru byli neobvykle moudří a skutečně nadaní poradci, kteří rozvíjeli půdu pro tajné společnosti. Mezi těmito talentovanými poradci patří především sir Francis Bacon, kterého považují někteří z největších světových spisovatelů za přímo zodpovědného za mnohá díla Williama Shakespeara. Tři století před alžbětinskou dobou byl významnou osobou anglický filozof a františkánský bratr Roger Bacon (1214-1294), který je často považován za "otce vědecké metody". To, že Francis a Roger Bacon mají stejné příjmení, nebudou překvapeni, když se odhalí jejich skutečné spojení.

Mezi Francisem a Rogerem Baconem "Otcem experimentální vědy a středověkého okultismu" existuje mimořádně zajímavé spojení. Kromě toho, že byl považován za otce vědecké metody, Roger Bacon byl také považován za první filozofa nové vědy, který nebyla před jeho obdobím známa v průběhu 13. století, ve kterém žil.

Proč je toto spojení mezi dvěma Bacons - Rogerem a Francisem - tak důležité? Protože oba hrají velmi významné role při vytváření Nové Atlantis . Každá z jejich rolí předpovídala čas, kdy by nový Západ nalezli jejich krajané a kolonizovali včas. Oba pochopili, že je důležité, aby tato nová země byla nedotčená, aby nová Atlantis byla " vyvedena z popela " původní Atlantis, která se před 12 tisíci lety potopila v moři.

V některých esoterických kruzích je dobře chápáno, že původní Atlantída - daleko pokročila ve vědeckých poznatcích a aplikované technologii ve srovnání s naší postmoderní civilizací -a nakonec byla odsouzena k zániku kvůli všudypřítomnému zneužívání různých technologií v celé společnosti. Ve skutečnosti se často tvrdí, že Atlantis nakonec klesla do Atlantského oceánu kvůli hrubému a katastrofálnímu zneužívání jejich mimořádně silných technologií. Údajně tři body Bermudského trojúhelníku stojí jako trvalá svědectví těch atlantských lokalit, které byly domovem těchto center křišťálově generovaných energetických technologií. Krystalická energetická rozvodná síť nebyla používána pouze k napájení Atlantidy, ale byla nakonec zneužita zkorumpovaným vedením k ovládání populace extrémně zneužívajícími způsoby.

V průběhu posledních 400 let se všechny národy, které působí v oblasti Atlantském oceánu, staly domovem těch samých duší z Atlantídy, kteří se dnes reinkarnací vrátili, aby se ujali dalšího vývoje společnosti. Zatímco v některých kruzích ezoterických vědomostí je obecně známo, že tito králové a královny anglické monarchie, kteří vládli před a během britské Říše, byli vlastně reinkarnovanými dušemi Římské říše, je také zřejmé, že jde o Novou Atlantidu . To znamená, že dnešní národy, které se nacházejí na severním Atlantiku, jsou osídleny původními dušemi, kteří obývali Atlantis dříve, než se ponořili do moře přibližně před 12 000 lety.

Oba dva, Roger a Francis Bacon, s výjimkou Comte de Saint Germain, jsou více než ostatní historické osobnosti minulého tisíciletí, a jsou to osoby přímo zodpovědné za to, aby se připravilo nové období věku vodnářů - věku vědy a techniky, a založení Nové Atlantídy . Tak důležité jsou příspěvky Francise Bacona v tomto ohledu, že byl popsán takto:

Bacon byl nazýván otcem empirismu. Jeho práce vytvořily a popularizovaly indukční metodiky pro vědecké šetření, často nazývané Baconovská metoda , nebo prostě vědecká metoda. Jeho požadavek na plánovaný postup zkoumání všech věcí přirozeně znamenal nový obrat v rétorickém a teoretickém rámci pro vědu, z čehož mnohé z nich se stále obklopují jako koncepce správné metodiky.

Francis Bacon, více než kterýkoli jiný královský poradce královny Alžběty I., byl horlivě znepokojen "vylepšením podstaty" Nového světa. Řada různorodé literatury napsaná pod jeho skrytým jménem, ​​William Shakespeare, byla nedílnou součástí vlastního plánu založení Nové Atlantídy na panenských územích Severní Ameriky. Každé shakespearské složení komedie a tragédie, historie a poezie bylo kódováno, aby šířilo tajné informace svým mnoha skrytým spolupracovníkům v celé říši, stejně jako v celém planetárním světě.

Nejen, že sir Francis Bacon napsal a nebo dohlížel na tvorbu všech skladeb Williama Shakespeara, ale je mu také otevřeně přičteno i napsání prvního anglického překladu Bible - revoluční verze King James . Jinými slovy, Bacon je osobně zodpovědný za výrobu dvou nejdůležitějších literárních děl v historii anglického jazyka. Královská verze obsahovala koneckonců ta nejvíce osvobozující díla náboženské literatury ve všech křesťanských zemích. Emancipace z papežství (a z konceptů, jako je papežská neomylnost), stejně jako z doktrínní autority Magisterium, byly obě významně rozšířeny po celém světě po zveřejnění Baconova vykreslování Královské Bible .

Obecně uznávaní světoví historici a angličtí profesoři prohlašují, že shakespearská literatura je nejvyšším písemným dílem v anglickém jazyce. K dosažení takového mimořádného a trvalého výkonu to bylo možné dosáhnout pouze vybranými několika muži, kteří by byli známí za posledních 500 let. Z těchto a dalších zcela zřejmých důvodů je nyní jasné, že Sir Francis Bacon & Company byli zodpovědní za tato jedinečná umělecká díla.

Na scéně se objevil další genius John Dee.

John Dee (1527-1608) byl fascinující génius, považovaný za mága, filozofa a alchymistu, který zaujal pozornost královských dvorů a nejlepších myslí po celé Evropě. Všichni byli buď zastrašeni jeho nápady a pověstí, nebo si přáli, aby jím byli ovlivňováni.

Dr. Deeovo učení bylo dalekosáhlé, byl brilantní matematik, jehož studie se pohybovala od geografické kartografie až po kalkulaci, která byla životně důležitá pro navigaci v novém světě pro průzkumníky, astrologii, alchymii, Kabalu, psaní v cyphere, náboženství, architekturu a vědu . Stručně řečeno, Deeova metafyzika byla "červeným" křížem hermetické tradice se silnou dávkou matematiky. Jeho knihovna u říční vesnice Mortlake byla považována za nejlepší soukromou sbírku v Evropě, obsahující tisíce vázaných knih a ručně psaných rukopisů věnovaných filozofii, vědě a esoterice. Ve srovnání s tím Cambridgeská univerzita měla v té době pouhých 451 knih a rukopisů.

Tento člověk údajně pomohl Britanii svými mimořádnými okultními schopnostmi vyhrát nad Španělským vojskem. Prý ovládal i předpověď počasí během bitev a dokázal vše dokonale využít pro posílení vlivu nového Imperia.

Tak začala sláva Imperia, na kterém slunce nikdy nezapadá, což trvalo přinejmenším až do konce 20. století. Co máme chápat za poučení z historické skutečnosti, že jedno z nejúspěšnějších (a brutálních) období dějin, která po čtyři sta let držela velkou část světa pod její kontrolou, a která je zodpovědná za moderní svět, byla vedena osobou alchymisty, která údajně hovořila s anděly pomocí křišťálové koule?

Knihy historie často mlčí, pokud se to týká nejdůležitějších událostí vedoucích k založení Nové Atlantídy . Chybějící jsou významní dohlížitelé Velkého Bílého bratrstva, jejichž významní členové stále leží ve stínu dějin. Kolik lidí někdy slyšelo o nesrovnatelně velkých objevených mistrech, jako je kníže (Comte) de Saint Germain? Kdo slyšel jména Kuthumi a El Morya, Maha Chohan a Djwal Khul, lady Nadu a lady Portia? Skutečně tito a mnoho dalších objevujících se mistrů převzali slavnostní zodpovědnost za tělesné blaho a duchovní pokrok dnešní rasy lidstva ?

Pouze pochopením Velkého Bílého bratrstva a jeho nepostradatelné roli v osvobození dnešní rasy lidstva může být pravý příběh Nové Atlantídy správně pochopen. K tomuto cíli neexistuje jiná prominentní a stěžejní postava za posledních 1000 let, která by byla srovnatelná s hrabětem de Saint Germain . Hrabě Saint-Germain, jak je také známo, stojí jako jeho důležitá přítomnost v tajném procesu založení a následné formace americké republiky, která se nakonec stala známou jako Spojené státy americké. Bez jeho stále přítomného vedení, hluboké duchovní moudrosti a všestranných světských poznatků informujících celé "americké stvoření", by dnes v současné podobě neexistovalo.

Ve svém tajném osudu Ameriky se Manly Hall, nejznámější moderní badatel " Bacons", odvolává na to, že v USA před podepsáním Deklarace nezávislosti v roce 1776 se v USA objevil tajemný rosicruciánský filozof [Saint Germain], přísný vegetarián, který jedl jen potraviny, které rostly nad zemí, který byl přítelem a učitelem ve spojení s Franklinem a Washingtonem, a který zřejmě hrál důležitou roli při založení nové republiky. Proč většina historiků ho nezmíňuje, je to záhada, protože existovala jistota v jeho vlivu.

Byl znám jako "profesor". Společně s Franklinem a Washingtonem byl členem výboru vybraného Kontinentálním kongresem v roce 1775, aby vytvořil návrh americké vlajky. Návrh, který učinil, byl přijat výborem a předán Betsy Ross, aby vznikl první model.

O rok později, dne 4. července 1776, se tento tajemný cizinec, jehož jméno nikdo neznal, najednou objevil v sále nezávislosti a vyslovil přitažlivou řeč k těm nerozhodnutým mužům, kteří se zajímali, zda by měli riskovat svůj život jako zrádci připojením svého jména ke slovům, které napsal Thomas Jefferson a jejichž ideály přinesl Francis Bacon, zakladatel svobodného zednářství a rosikrucianismu.

Mimořádně silná a nezaměnitelná entita, Velké bílé bratrstvo často působí prostřednictvím speciálně určených lidských nástrojů a jejich duchovně dotovaných organizací. Mnoho lidí si nyní uvědomuje některé skupiny, jejichž minulosti jsou stále zahaleny tajemstvím, jelikož se jejich jména staly otázkou zkoumanou i dnes prostřednictvím internetu. Kdo neslyšel o zednářství a iluminismu, o Rosikruciáncích a Teosofické společnosti, templářských rytířů a o Sionově prioritě? Nicméně jsou to také nejtajnější společnosti všech - ty, které nemají jméno - které měly největší dopad na posledních 1000 let lidských dějin.

To je právě důvod, proč ty organizace, které pracují přímo ve prospěch Velkého bílého bratrstva , prakticky vždy dělají svou práci v naprostém tajemství. Jejich úsilí v utajování má takový důsledek, že zveřejnění svých členů nebo jejich agendy nemůže být nikdy ohroženo. Proto je důležité si uvědomit, že nejvíce benevolentní tajné společnosti po celé věky nejsou nikdy slyšeny, nikdy nejsou popsané a je nepravděpodobné, že by se objevily na vyhrazené stránce Wikipedie.

Bohužel pro tolik odvážlivých lidských činitelů tvorby změn, kteří se po staletí připojili k několika pojmenovaným tajným společnostem, protože tyto lidé a skupiny byly nakonec usmrceny tajným způsobem nebo násilím. Jako příklad je dobře známo, že mnozí ze zakládajících otců Spojených států amerických byli svobodní zednáři patřící do různých lóží v závislosti na jejich příslušnosti v Anglii a v zavedených lóžích v jejich domovských koloniích. George Washington a Benjamin Franklin jsou dva z nejslavnějších francouzských zednářů.

Ať už jsou tito velcí muži v hodnosti 33 stupňů a více v hodnocení svobodných zednářů, nemá v této věci žádný význam, protože jejich úsilí bylo orientováno kolem poslání odhodit jho britského imperialismu. Ve skutečnosti síť svobodných zednářů založená v celých třinácti koloniích byla životně důležitá pro mnoho vojenských a politických úspěchů během celého období revoluční války. Nebylo to jednoduché pro mnohé podzemní manévrování, špionážní sítě a tajné operace svobodných zednářů, které chránily rozvíjející se kolonie, a Spojené státy americké by mohly být ještě dnes anglickou kolonií. Zejména George Washington je nyní dobře známý tím, že vytvořil extrémně účinnou špionážní síť, bez níž by ani americká revoluce nemusela být ani vyhrána.

Samozřejmě, jako by to mělo další osudný vývoj, došlo k tomu, že dnes neslavně známý spolek Illuminati byl založen ve stejném roce, kdy byla podepsána Deklarace nezávislosti. V květnu roku 1776 se říká, že německý filozof, Johann Adam Weishaupt, založil Řád Illuminati v Bavorsku.

Podle všech současných vědomostí se zdá, že Weishaupt, jako "původní" veřejná iluminační postava revoluční doby, začala "svoje" působení s poměrně vznešenými a dobrými úmysly. Jeho úsilím byla založena tajná společnost, jejíž stanovená charta měla povznášet lidstvo, jak jeho slova ilustrují:

V době, kdy však nedošlo k ukončení hry a zneužívání tajných společností, jsem plánoval využít této organizace k lidskému požehnání pro skutečný a hodný cíl ve prospěch lidí. Chtěl jsem dělat to, co měli dělat hlavy církevních a světských úřadů na základě svých úřadů.

Z těchto a jiných důvodů, které souvisí s převládajícím klimatem v Bavorsku, se zdá, že budoucí poslání Illuminati se zásadně odklonilo od původní listiny. Koneckonců, není náhodou historie, že stejné bavorské prostředí se stalo místem nacionálního socialismu Adolfa Hitlera. Nejen, že se Hitler objevil v Bavorsku (např.jeho Orlí hnízdo v Berchtesgadenu), tak i skuteční propagátoři nacismu používali jižní Německo jako odrazový můstek pro rozvoj Třetí říše. Křesťanský socialismus je politický, hospodářský a společenský systém, který je prosazován také Ježíšovou společností .

Zatímco národní (křesťanský) socialismus nemusí na první pohled vypadat tak špatně, a ani komunismus to tak neudělal, dokud se to vůdcové nepokusili zavést do praxe.

Nikdo s jistotou neví, jak a kdy se utvořilo zednářské bratrství. Obecně uznávaná teorie mezi zednáři je, že vznikla z cechů kameníků během středověku. Jazyk a symboly používané v bratrských rituálech pocházejí z této éry. Nejstarším dokumentem, který odkazuje na zednáře, je báseň Regius, vytištěná kolem roku 1390, která byla kopií dřívější práce. V 1717, již čtyři lóže v Londýně tvořily první Grand Lodge Anglie, a záznamy od toho bodu jsou více úplné.

Během třiceti let se bratrstvo rozšířilo po celé Evropě a v amerických koloniích. Zednářství se stalo velice populární v koloniální Americe. George Washington byl Mason, Benjamin Franklin sloužil jako hlava bratrství v Pensylvánii, stejně jako Paul Revere a Joseph Warren v Massachusetts. Dalšími známými zednáři, kteří se podíleli na založení Ameriky, byli John Hancock, John Sullivan, Lafayette, baron Fredrick von Stuben, Nathanael Greene a John Paul Jones. Jiný zapojený zedník, hlavní soudce John Marshall, formoval Nejvyšší soud do své současné podoby.

Kdysi bylo spojování lidí kolem umění a vědy o budování základů a budov všeho druhu a druhu. Data a místa původních bratrství, které byly vytvořeny pro tento specifický účel, byly ztraceny po celá staletí. V důsledku toho je velmi nepravděpodobné , že skutečný původ těchto společností bude někdy nalezen. V historii starověkého Egypta, Persie, Řecka, Říma a Izraele je mnoho stop podobných organizací. Nicméně kvůli utajení kolem těchto skupin, které často fungovaly pod utajením, aniž by byly zaznamenány nějaké veřejné záznamy.

Klíčovým bodem týkajícím se svobodného zednářství je fakt, že vždy poskytoval dobře zavedenou síť vysoce schopných mužů, kteří se zapůjčili k řešení naléhavých potřeb a podpoře životně důležitých příčin v rámci svých příslušných společností. To se týkalo zejména těch velkých lóží, které byly založeny v Londýně na počátku 18. století. Právě tyto lóže založily americké kolonie, které se rozmnožily, aby duplikovaly stejný typ společností. Tato bratrstva byla nezbytná pro šíření důležitých informací, které byly sdíleny mezi kolonisty. Nejdůležitější informace spočívala v tom, že to souviselo s mnoha represivními pokyny, vydanými anglickou monarchií ve formě mnoha původních "zákonů".

Existuje spousta definitivních důkazů, které naznačují, že svobodní zednáři se přímo podíleli na navrhování a stavbě mnoha federálních budov ve Washingtonu, DC. Jejich charakteristické znaky a zednické práce jsou zřejmé po celém území Kolumbie. Významným bodem je, že byli vždy známí za použití nejvyšších standardů architektury a inženýrství, stavebních technik a materiálů. Co se týče mnoha skrytých agend, které jim často bývají připisovány, lze je pouze odhadnout . Záměr těchto velkých vizionářů byl však zároveň vznešený, spravedlivý a prozřetelný.

Pokud jde o to, jak se zednářství ukázalo jako zásadní pro kolonie během období americké revoluční války, je zde velmi zřejmý bod. Místa působení svobodných zednářů, která vytvářela americkou krajinu, byla poměrně strategicky umístěná, aby mohla být použita jako nervová centra shromažďování a šíření informací. K tomuto účelu sloužily jako vedoucí zábrany proti britskému útlaku a zasahování do života kolonistů. Protože lóže svobodných zednářů byly anglického původu, kolonisté byli schopni ponechat systém pracovat ve svůj prospěch. Byli také schopni pochopit, jak by Britové mohli proti nim využívat své sítě.

Od doby po revoluční válce zednářství procházelo mnoha různými změnami. Tak efektivně používané byly lóže v celé nové americké republice, kdy britská monarchie vytvářela body infiltrace na všechny strany a celá společnost převzala tajné informace . Právě tady nastala situace, proč mají dnes svobodní zednáři takovou špatnou pověst. Samozřejmě, to je zřídka dolní úroveň Freemasons, které se podílejí na image republiky a zradě pomocí britských agentů. Tyto složité schémata a spletité výkresy jsou vždy formulovány osobami 33. úrovně a výše v hierarchii svobodných zednářů a poté budou provedeny nižšími iniciačními postavami, kteří si neuvědomují, či neznají svůj úděl či úkol.

Nyní by mnozí mohli říci, že současná situace celé planetární civilizace je taková, že by mohlo být mnohem lepší, kdyby Spojené státy americké nebyly nikdy založeny; nicméně americký experiment je právě to - je to probíhající experiment. Někdy se to musí zařídit tak, aby se od nuly mohla stavět úplně nová laboratoř. To je přesně to, co se stalo s původní Atlantidou, která se potopila v Atlantském oceánu na vrcholu své síly ve světě lidí.

V tuto chvíli je na planetě Zemi znovu zcela nová laboratoř. Říká se tomu Ruská federace Vladimira Putina. Spolupráce vyšší úrovně u mnohých národů ideově sladěných se státy BRICS je brilantním odrazem další fáze postmoderního amerického experimentu . Možná, že Kreml je nyní domovem stejného cestujícího sboru dobročinných duší, kteří se zavázali k obrodě celého lidstva. Koneckonců to byl Edgar Cayce, který říkal, že Rusko bude nadějí světa.

Veškeré souvislosti jsou značně zkráceny a celá problematika je natolik složitá a nepochopitelná mnoha lidmi. Mnozí ve všem vidí jen jakousi expanzi či agresi Ruska a nevidí souvislosti s další vývojovou fází rozvoje lidské společnosti. I zapojení Pravoslaví do celého vývoje je pro naši ateistickou společnsot těžko pochopitelné.Katolicismus předává svojí iniciativu ve spolupráci s Ruskem.

budoucnost není vůbec černá - bude jistě líp !

Vše se vyvíjí jak má a odpovídá to zájmům celého světa.Jde o objektivní proces.

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 3.9.2017 20:19 | karma článku: 9.34 | přečteno: 322x

Další články blogera

Bedřich Dvořák

Jak si mužI hrají. Neodborné postřehy ženatého muže.

Témata "mužů" přetřásají všichni. To za dřívějších časů nebylo vidět. Muži byli tak trochu chráněni a preferováni. Některé filosofické zásady trvají i do dnešních dní.Je zajímavé,že to kritizují ty ženy,kterých se to vůbec netýká.

1.2.2023 v 22:07 | Karma článku: 10.60 | Přečteno: 455 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Můžeme radit Ukrajině ? Nebo budeme zase za blbce ?

Logicky si každý voják vezme vždy osvědčenou zbraň a někam se zašije. Tato válka není jeho válkou. Každému domorodci na Ukrajině je srdečně jedno,jak se jmebuje stát ,kdy bydlí. On chce jen klid,život,bydlení a život s dětmi.

29.1.2023 v 18:00 | Karma článku: 18.76 | Přečteno: 513 | Diskuse

Bedřich Dvořák

kdy se nad sebou zamyslíme ? Nikdy není pozdě !

Eliška Hašková Coolidge: Trump prodloužil schůzku s Babišem o 45 minut, protože si měli co říct Není co dodat.

26.1.2023 v 17:23 | Karma článku: 16.05 | Přečteno: 504 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Lži a služby těm "nahoře". Komu to prospěje ?

Kdo věří čestnosti a spravedlnosti dnes ? Asi nás moc nebude.Čekají nás volby,které neovlivní skoro nic. Loutkovodiči to mají připraveno.Nezdá se vám výsledek prvního kola voleb podivný ? Odkud vane vítr ?:

21.1.2023 v 16:29 | Karma článku: 15.60 | Přečteno: 527 | Diskuse

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 17.31 | Přečteno: 318 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 22.14 | Přečteno: 569 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 929 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.68 | Přečteno: 941 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse
Počet článků 1023 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 885
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...