Rada bezpečnosti OSN zakázala KLDR vyvážet textil a drasticky omezila dovoz ropy do země.

Představte si,že nám někdo zakáže něco podobného.Místo jednání hladomor.Předpokládám,že jsou to jenom silná hesla a jednání budou následovat.Ale ve své podstatě to je docela šílená politika světového společenství.

Naše cenzurovaná media nás zaplavují zprávami o situaci v KLDR.Odsuzujeme stalinský režim na Ukrajině před rokem 1945,kdy tam byl hladomor  na základě úplně obdobných důvodů jako v KLDR. Dluhy se tenkrát museli platit vývozem obilí a lidé neměli co jíst. I KLDR má jistě dluhy,které musí platit.A tak mohou zemřít hlady miliony Korejců, kteří jsou nevinní.

Přitom i jejich vůdce KIM nechce nic jiného,než zákaz provokací u jejich země. A to současně v OSN vůbec neprojednali a nezakázali.

Hrajeme si s vůdci v KLDR velmi nepěknou hru. Když nebudou mít co jíst, a to již tato generace zažila,tak jim bude úplně jedno,co provedou. V hlavách budou mít nepřítele,který jim škodí a ten musí být poražen.

Technicky mohou opravdu napáchat obrovské škody na životech kdekoliv. Jestli to je možné, vědí jen tajné služby. A když to možné není,tak proč jim vyvolávat hladomor ?

Proč zástupci OSN vůbec neprojednali s nikým nějaké požadavky předem ? Proč se vyostřuje situace v této oblasti ? Budeme zase nějak humanitárně bombardovat nevinné lidi ?

Není to dobrá politika a mohou nastat obrovské problémy. To si asi ti naši zástupci,kteří lehce zvednou ruce při hlasování vůbec neuvědomují.Jsme jako svět neschopní situaci řešit a tak odsuzujeme mnoho lidí k smrti hladem.

Ať je tam režim jakýkoliv,tak se nám tato politika nějak vymstí. Třeba jen strachem z následků.

A u nás je jakoby klid - nic se údajně neděje ?

 

Autor: Bedřich Dvořák | úterý 12.9.2017 9:05 | karma článku: 25,13 | přečteno: 645x