Nejste z Brna? Smůla, autem už se do centra nedostanete.

23. 05. 2018 9:49:37
Nejsem automobilový závislák,ale vidím věci reálně. Začala to možná Praha ale je to jedno.Orgány měst neřeší výstavbu porkovišť,ale řeší postihy ze výběr peněz za něco,co neexistuje. Jistě se to časem vyřeší robotizací automobilů.

Automobil je ukázkou falešné životní úrovně a lidé to pořád nechtějí pochopit. Celý správní systém je zaměřen na likvidaci osobních automobilů, ale i nákladních. Vyženeme náklaďáky z měst, a ať si jezdí kde chtějí. Budeme vybírat mýto všude. Parkování pouze na určených placených místech a ti cizáci ať si zaparkují, kde chtějí.

To si nemohli dovolit ani bolševici před lety. A nyní jsme velmoc ve výrobě automobilů. Samozřejmě i to je pitomost,která se nám časem vymstí. Ještě současná generace se dočká likvidaci výroby automobilů.Čína a Rusko přebraly vedoucí roli a v USA prakticky končí. EU se bude ještě chvilku třepat a skončí také pod hesly o nových technologiích.

Je to taková drahá a nesmyslná hra. Podpoříme automobilismus a na oplátku zavedeme spotřební daň,která se vybírá bez ohledu na cenu konečnou,K tomu DPH,kde se nyní peníze sypou přímo neuvěřitelně.

A poukazuje se na to,že u nás to máme ještě levné s pohledem k sousedům.

Asi před 10 lety jsem byl v Drážďanech a hledal parkoviště. Všude bylo místo i když třeba nějak časově omezené. Potom jsem uviděl parkovací domy, kde bylo asi to parkování nějak dotováno. Cena se mi zdála nízká.Neuvěřitelné a vše starém městě to fungovalo a funguje..

Dnes jsme tady u nás v období nemyslících členů vedení měst a obcí. Tady se pořád nechápe,že každý nesmyslný příjem obecního rozpočtu zmizí v nákladech na jeho zavedení. I placení jakýchkoliv sociálních příplatků na bydlení nemá smysl a vše zmizí v cizích kapsách.

I sebrání řidičského oprávnění z důvodů například neplacení alimentů je pitomost přímo rasistická. To již můžeme prohlašovat,že cikáni nemohou jezdit autem,protože ve všem podvádějí.A zakázat jim děti.!

Co to tu máme nyní vůbec za státní systém ? Jsou volby a parlament neví po 6 měsících,zda se má rozpustit a nebo podpořit vládu,které oni nevěří.Voliči nikoho nezajímají. To jsou asi ovce !

Je obdivuhodné,že Babiš ještě neutekl do Francie, kde by měl klid. Ještě,že nejsou třicátá léta minulého století a zdejší Hitler by jistě věděl ,co dělat. Ostatně i dnešní propaganda ve vztahu k Rusku pracuje podobně. A všichni čekáme na nějaký zázrak,který nepřijde.

Proč je v Německu mnoho věcí kvalitnějších a levnějších ? Proč je naše zdravotní péče tak drahá a rozkrádá se 50 % vybraných částek na zdravotní pojištění. Proč se u nás rozkrádají obrovské miliardy ze sociálního pojištění a důchodci mají penze na nelidské úrovni ?

Proč se zase připravuje zdanění starších automobilů?

proč se připravuje zdanění majetku ?

proč nepřejdeme okamžitě na EURO ?

a poplatky za práci Státního systému,který je placen z daní občanů ?

Za co soudruzi .- za co ? To je stát ve státě ?

A mnoho dalších otázek čeká na vyřešení

A snad potom bude líp !

Autor: Bedřich Dvořák | středa 23.5.2018 9:49 | karma článku: 21.07 | přečteno: 1008x

Další články blogera

Bedřich Dvořák

Jak si mužI hrají. Neodborné postřehy ženatého muže.

Témata "mužů" přetřásají všichni. To za dřívějších časů nebylo vidět. Muži byli tak trochu chráněni a preferováni. Některé filosofické zásady trvají i do dnešních dní.Je zajímavé,že to kritizují ty ženy,kterých se to vůbec netýká.

1.2.2023 v 22:07 | Karma článku: 10.60 | Přečteno: 455 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Můžeme radit Ukrajině ? Nebo budeme zase za blbce ?

Logicky si každý voják vezme vždy osvědčenou zbraň a někam se zašije. Tato válka není jeho válkou. Každému domorodci na Ukrajině je srdečně jedno,jak se jmebuje stát ,kdy bydlí. On chce jen klid,život,bydlení a život s dětmi.

29.1.2023 v 18:00 | Karma článku: 18.76 | Přečteno: 513 | Diskuse

Bedřich Dvořák

kdy se nad sebou zamyslíme ? Nikdy není pozdě !

Eliška Hašková Coolidge: Trump prodloužil schůzku s Babišem o 45 minut, protože si měli co říct Není co dodat.

26.1.2023 v 17:23 | Karma článku: 16.05 | Přečteno: 504 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Lži a služby těm "nahoře". Komu to prospěje ?

Kdo věří čestnosti a spravedlnosti dnes ? Asi nás moc nebude.Čekají nás volby,které neovlivní skoro nic. Loutkovodiči to mají připraveno.Nezdá se vám výsledek prvního kola voleb podivný ? Odkud vane vítr ?:

21.1.2023 v 16:29 | Karma článku: 15.60 | Přečteno: 527 | Diskuse

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.04 | Přečteno: 513 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.77 | Přečteno: 928 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.67 | Přečteno: 939 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 473 |
Počet článků 1023 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 885
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...