Má Policie pořád ještě zařízení firmy Huawei?

26. 07. 2019 10:09:54
Když má zájem jakýkoliv subjekt nahrát či vysílat vaše rozhovory,tak má k tomu tisíce možností. Tajné služby mají ještě mnohem více prostředků ke špehování kohokoliv. Je to úplně běžná praxe.Jen nechápu,proč by to měli být Číňané?

Dnes asi všichni správní politici absolvovali školení o špinážní technice a jejich možnostech.Všichni tuší,kde se skrývají špioni a co dělají.

Také ukládání a třídění dat je jim jasné. A prý dokonce vědí,co se s tím dát dělat.za skopičiny.

Tak se dozvíme,že mohou Číňané skladovat data o vašem zdravotním stavu,či jídelních zvyklostech. Asi je zajímá i Váš politický názor,který na veřejnosti tajíte. Možná,že se dělí o část dat s ruskými špiony a ti zase předávají data do Číny.

Něco musí ti hoši přece dělat,když to stojí velké peníze. V malém to funguje i u nás. Každý špion si musí problémy vymýšlet,aby byl nepostradatelný. Fungovalo to tak vždy dříve i nyní.

Dnes budete asi muset před návštěvou jakéhokoliv úřadu vypnout telefon,fotoaparát či notebook,vyndat baterku a doufat,že tam Číňané nedali ještě nějakou skrytou,kterou nemůžete vyndat.

Běžný človek se jen chechtá a psychopaté věci řeší A těch je v naší politice asi většina.

Ti nebezpeční zlotřlci montují do zařízení složité obvody a doufají,že si to koupí nějaký zajímavý zdroj informací a bude sranda. Jak to poznají,to psychopaté neřeší. To je práce těch zlých špionů.

Před nějakou dobou byl poprask ,když měla frau Merkel obyčejný teefon a nějaký snaživec to zjistil.

Putin prý raději telefonuje pevnou linkou přes KGB a Trump má asi speciální zařízení,které fuinguje na jiných principech.A v záloze má několik cvičených holubů.

Kde je již doba mikroteček a mrtvých schránek ve vydlabaných zdích ? Když mne navštívili zloději,tak jsem byl překvapen.že Policie již nesnímá otisky ale pachové stopy a DNA. Vytváří v klidu ( prozatím) vlastní databanku podezřelých. Jen podepíšete nevinný protokol a mají vás ve své databázi. Souhlasím - lupiči a zločinci se mají likvidovat a převychovávat. I u mne našli pachovou stopu v databázi a měli ho ! . Jen dotyčný poučený znalec prohlásil,že se sice vloupal,zničil dveře, ale šel se jen podívat a nic si na památku nevzal. Byl to absolvent speciální Vysoké školy v nápravném zařízení v minulosti. A škodu nezaplatí,neb nemá příjem.

Vůbec mi nevadí kamery na ulicích.Jen jich je málo a vyhodnocování prozatím dělají lidé. Ti to nemohou stíhat ani náhodou. V USA a v Kanadě zjistili,že bohatě stačí,aby zabezpečovací zařízení,případně vzdálená ostraha promluvila,že jsou nahráváni a většinou hned utíkají. Ani tam nemusí dorazit rychlé komando.

U nás by nějaký tlampač pomohl mnohdy také. Jen nejsou peníze,neb to musí být speciálně certifikované,aby něco zbylo pro schvalovače.

Za pár let nás to již bolet nebude. Budeme ve zlatíé kleci všichni. A na závěr to zase zruší,jako pitomost.

Jen již i tady ledy tají.

V USA již povolili v tichosti mnohé,co zakázali. Superpočítače se jistě dají lépe využít, než na špionáž.

EU,jako vazal, bude přešlapovat o trochu déle.

Trojský kůň již byl instalován. Čína je daleko před námi ve všem. I v uvažování a reálné psychologii..

Jeden Trojský kůň je v Itálii a druhý v Maďarsku.A další se již připravují. Stovky dalších jsou po celém světě,v USA i v Rusku..

Něco je již za hranicí grotesky. Armáda USA si objednala v Číně vojenské vybavení pro boj s Čínou.Navíc zcela určitě správně a po výběrovém řízení.

Mám telefon Huawei i tablet Huawei. A je mi opravdu jedno,zda mne někdo špehuje.Stejné je to v 99 % případech na úřadech.

Znám jedince,kteří si pořídili šifrované telefony, i když jsou to především duševně nemocní lidé. Naše policejní složky to samozřejmě okamžitě vědí a umí vše dešifrovat. Jen se zbytečně vyhazují peníze.

Dnes bychom měli vyslat do Číny stovky a tisíce odborníků.kteří budou analyzovat jejich úspěchy. Nic tajného sice stejně nenajdou,ale přinesou objektivní pohled na odlišný systém vládnutí a státní správy..

Nejsem příznivec prezidenta Zemana,ale v tomto má svatou pravdu. Musíme se od nich učit - nebo alespoň poučit.

Ještě,že dnes již nelze mnohé informace ututlat. I v tomto to umějí v Číně lépe. Jejich sociální sítě jsou mnohem bezpečnější ke zneužití pro kriminální účely než náš systém velké " svobody".

ale to je na samostatný článek.

troška tady :

https://www.youtube.com/watch?v=Spy8Czgi6Yk&t=450s

Přátelé- nenechte se se ovlivňovat-používejte vlastní hlavu.

bude líp !

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 26.7.2019 10:09 | karma článku: 11.85 | přečteno: 224x

Další články blogera

Bedřich Dvořák

Jak si mužI hrají. Neodborné postřehy ženatého muže.

Témata "mužů" přetřásají všichni. To za dřívějších časů nebylo vidět. Muži byli tak trochu chráněni a preferováni. Některé filosofické zásady trvají i do dnešních dní.Je zajímavé,že to kritizují ty ženy,kterých se to vůbec netýká.

1.2.2023 v 22:07 | Karma článku: 10.60 | Přečteno: 455 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Můžeme radit Ukrajině ? Nebo budeme zase za blbce ?

Logicky si každý voják vezme vždy osvědčenou zbraň a někam se zašije. Tato válka není jeho válkou. Každému domorodci na Ukrajině je srdečně jedno,jak se jmebuje stát ,kdy bydlí. On chce jen klid,život,bydlení a život s dětmi.

29.1.2023 v 18:00 | Karma článku: 18.76 | Přečteno: 513 | Diskuse

Bedřich Dvořák

kdy se nad sebou zamyslíme ? Nikdy není pozdě !

Eliška Hašková Coolidge: Trump prodloužil schůzku s Babišem o 45 minut, protože si měli co říct Není co dodat.

26.1.2023 v 17:23 | Karma článku: 16.05 | Přečteno: 504 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Lži a služby těm "nahoře". Komu to prospěje ?

Kdo věří čestnosti a spravedlnosti dnes ? Asi nás moc nebude.Čekají nás volby,které neovlivní skoro nic. Loutkovodiči to mají připraveno.Nezdá se vám výsledek prvního kola voleb podivný ? Odkud vane vítr ?:

21.1.2023 v 16:29 | Karma článku: 15.60 | Přečteno: 527 | Diskuse

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 5.18 | Přečteno: 87 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.97 | Přečteno: 561 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 929 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.67 | Přečteno: 940 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse
Počet článků 1023 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 885
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...