Hybridní válka konkrétně. Několik údajů z poslední doby.

16. 12. 2019 13:51:12
Dřve,když obecní bubeník něco vyhlásil,tak to bylo svaté.Tuto roli převzaly noviny.Následně rozhlas a televize. A dnes je všude internet v nejrůznějších modifikacích. Dnes ale není a nemůže být svaté vůbec nic.

Začalo se tomu říkat nová hybridní studená válka. Vše se šíří po internetu,protože "Blesk" je určen pouze pro vybranou skupinu myslitelů.

V poslední době se mnoho věcí již konkretizuje

Zde uvádím několik předkládaných "faktů", které si může prý každý nějak ověřit či počkat na ověření v budoucnosti..

Nepříkládám k tomu žádné komentáře, protože i ty mohou být uveřejňovány s nějakým záměrem

Tak se podívejme na několik lahůdek :

Na otázku ohledně vyšetřování údajného vlivu Ruska Trump v pátek řekl: "Nemůžu vám říct, co se děje", ale povím vám toto: "Myslím, že brzy uvidíte spoustu opravdu nechutných a špatných věcí. Myslím, že uvidíte věci, kterým by nikdo dříve neuvěřil", dodal. Trump také naznačil, že bývalý prezident Barack Obama byl popraven, když ho veřejně obvinil z velezrady.

Proti Trumpovi bojuje "Chazarská" mafie,která připravila poslední nedávný nezdařený převrat v USA

Turecko zahájilo největší geopolitickou intervenci ve své historii – "Mírové jaro". "Chtějí vyčistit celý koridor táhnoucí se od íránské hranice ke Středomoří.

USA uvolnily zajímavé technologie jak pro vojenské,tak pro civilní účely.

výrobu dopravního prostředku obdoby létajících UFO

vojenské zdroje uvolnily také fúzní zdroje elektrické energie, které nahradí nejen současné elektrárny,ale i rozvodové sítě..

Nové léky,které na základě genetiky vyléčí většinu nemocí a prodlouží věk lidí o 50 %

Chazaři by chtěli mezi 21. až 24. prosincem tohoto roku rozpoutat úplnou termonukleární válku k vyhlazení drtivé většiny života na této planetě.

Kalifornie byla mezitím zasažena sérií žhářství, úmyslným odstavením rozvodné sítě a dalšími sabotážemi. Proto americká armáda plánuje zřídit dočasnou kontrolu nad tímto "zlobivým" státem.

Existují také náznaky, že se OSN může konečně odstěhovat z New Yorku. Generální tajemník António Guterres 7. října uvedl, že do konce října můžou být vyčerpány všechny peníze.

Několik vedoucích amerických politiků, včetně předsedkyně Sněmovny Nancy Pelosiové a šéfa sněmovního výboru pro zpravodajské služby Adama Schiffa, bude pravděpodobně zatčeno nebo dokonce popraveno pokud neuprchnou, tvrdí zdroje MI6 a Pentagonu. To je důvod, proč Pelosiová, Schiff, předseda zahraničního výboru Eliot Engel, předseda výboru pro vnitřní bezpečnost Bennie Thompson, republikán Mac Thornberry a další podnikli náhlý výlet do Jordánska a poté do Afghánistánu a zmizeli.

Hlava jezuitů, Peter-Hanz Kolvenbach se vyjadřoval, že je Satan a odpovídá za Fukušimu (toto zaznamenanala NSA). František byl varován, že bude posledním papežem, pokud bude i nadále zakrývat tyto a další monstrózní zločiny proti lidskosti spáchané Vatikánem. Další temnou věcí, kterou má František udělat, je to, že se připravuje uvést falešného Mesiáše, který je připravován zednářskou lóží P2. Je to osoba se stigmaty, která je na tuto roli školena, říkají zdroje P2. Vatikán také v této době poslal svého nejlepšího vraha do východní Asie ve snaze zakrýt své utajované zločinecké aktivity v regionu.

Americké ministerstvo spravedlnosti informovalo,že zatklo 337 pedofilů ve 38 zemích včetně Velké Británie, Francie, Itálie, USA, Německa a Brazílie, a byly vypnuty pornostránky, kde bylo celkem 250 000 videí s dětmi", uvedly zdroje Pentagonu. Je jen otázkou času, než budou zatčeni pedofilní satanští bossové.

Prezident Donald Trump je připraven s pomocí Ruska odstřihnout Sionisty, CIA a Deep state od benefitů plynoucích z krádeže ropy, nelegálního obchodu se zbraněmi, lidmi a drogami. Poté, co byla oficiálně odhalena zástěrka a předstírání boje proti ISIS, Al-Káidě nebo jakékoli jiné značce, Trump nyní otevřeně říká pravdu, že války na Blízkém východě se vedou kvůli krádeži ropy. V každém případě Gordon Duff z Veteran’s Today, který má lepší zdroje na Středním východě než tento dopisovatel, říká, že agent Mossadu Šimon Elliot, alias "al-Bagdádi", ve skutečnosti stále žije. Pravděpodobně se těší ze své oficiální smrti v bezpečném úkrytu spolu se svým kamarádem z Mossadu Jeffrey Epsteinem

Japonské vojenské zpravodajské zdroje tvrdí, že požáry v Kalifornii v posledních letech jsou záměrně zakládány v rámci přípravy půdy na železniční spojení z Kalifornie do Číny přes Aljašku.

Jasným znamením neobvyklé situace je, že Izrael uzavřel své ambasády po celém světě, údajně kvůli pracovním sporům. Tato odstávka je široce interpretována jako jaderné vydírání, protože je známo, že izraelské ambasády skrývají jaderné zbraně. Zdroje Pentagonu to komentují tak, že Izrael byl nucen zavřít všechny své ambasády, protože mohou uchovávat jaderné zbraně, zbraně hromadného ničení i teroristické buňky.

V každém případě můžeme očekávat další dramata v následujících týdnech a měsících, postupně tak, jak se starý systém bude hroutit. Otázkou je, zda to bude řízená demolice následovaná rekonstrukcí, nebo to bude sestup do chaosu, anarchie a bídy. Naše zdroje říkají, že zatím je nejpravděpodobnějším scénářem řízená demolice. Plánované schůzky koncem roku za účasti papeže, Asiatů a Pentagonu mohou být pro další vývoj rozhodující.

Vzhledem k tomu, že ti prvořadí jako George Bush Sr., papež zvaný Maledict (Benedikt XVI.), George Soros, David Rockefeller a další, jsou odejiti (mrtví), skuteční loutkovodiči se stále více schovávají za počítačovou grafiku a dvojníky či "klony", sdělily zdroje CIA.

Číňané měli velké setkání, kde znovu potvrdili, že jejich meritokratický systém vládnutí je účinnější než oligarchie a falešná demokracie Západu. V komuniké vydaném po jejich setkání Číňané uvedli, že "se budou aktivně podílet na globální správě věcí veřejných a budou nadále přispívat k budování společenství se společnou budoucností pro lidstvo".

atd...atd.....

Zde jsem namátkou uvedl některé informace či dezinformace za posledních cca 30 dní,získané ze zahraničních medií.

Je jasné,že si to vše nikdo nemůže nijak oficiálně ověřit a navíc to ani v "Blesku" nepíší a Tv Barandov nevysílá.

Máme kliku,že se tam naše problémy s Babišem,Zemanem a Piráty nikde neobjevují.

Tak jsme na tom vlastně docela dobře.

Autor: Bedřich Dvořák | pondělí 16.12.2019 13:51 | karma článku: 11.54 | přečteno: 419x

Další články blogera

Bedřich Dvořák

Jak si mužI hrají. Neodborné postřehy ženatého muže.

Témata "mužů" přetřásají všichni. To za dřívějších časů nebylo vidět. Muži byli tak trochu chráněni a preferováni. Některé filosofické zásady trvají i do dnešních dní.Je zajímavé,že to kritizují ty ženy,kterých se to vůbec netýká.

1.2.2023 v 22:07 | Karma článku: 10.60 | Přečteno: 455 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Můžeme radit Ukrajině ? Nebo budeme zase za blbce ?

Logicky si každý voják vezme vždy osvědčenou zbraň a někam se zašije. Tato válka není jeho válkou. Každému domorodci na Ukrajině je srdečně jedno,jak se jmebuje stát ,kdy bydlí. On chce jen klid,život,bydlení a život s dětmi.

29.1.2023 v 18:00 | Karma článku: 18.76 | Přečteno: 513 | Diskuse

Bedřich Dvořák

kdy se nad sebou zamyslíme ? Nikdy není pozdě !

Eliška Hašková Coolidge: Trump prodloužil schůzku s Babišem o 45 minut, protože si měli co říct Není co dodat.

26.1.2023 v 17:23 | Karma článku: 16.05 | Přečteno: 504 | Diskuse

Bedřich Dvořák

Lži a služby těm "nahoře". Komu to prospěje ?

Kdo věří čestnosti a spravedlnosti dnes ? Asi nás moc nebude.Čekají nás volby,které neovlivní skoro nic. Loutkovodiči to mají připraveno.Nezdá se vám výsledek prvního kola voleb podivný ? Odkud vane vítr ?:

21.1.2023 v 16:29 | Karma článku: 15.60 | Přečteno: 527 | Diskuse

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 18.70 | Přečteno: 353 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 22.31 | Přečteno: 571 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 931 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.68 | Přečteno: 941 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.12 | Přečteno: 766 | Diskuse
Počet článků 1023 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 885
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...