Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

S hrůzou jsem zjistil, že cenzor vymazal většinu komentářů.To jen potvrzuje mé myšlenky.Kdopak na tom má asi zájem ? Že by iluminátoři ? Nebo komouši ?

0 0
možnosti
Foto

Když vidím ty fešáky ve Vatiánu v červeném saténu,  když vidím Muslimi klekat a klanět se několikrát děnně przniteli dětí, když parta 300 lidí vlastní půl světa a  celý system bankovnictví je na lidech jen strašný podvod, tak ten komunismus není zas tak hrozný. Je to jen v lidech. Lenin a Trocký dostali pěkný balík od bankéřů aby to v Rusku otočily. Bankéři potřebují dva protipoly, to se potom peníze jen točí. Lenin dokonce prohlásil, "na komunismus je ještě příliž brzy, ale za zkoušku to stojí."

Na demokracii ale také nejsme zralý.  Lidstvo bohužel zatím k udržení pořádku, potřebuje přísné zákony a tvrdé vedení.

0 0
možnosti

Jak vidím, tak ještě nikdy téma komunismu nebylo populárnější než dnes.

1 1
možnosti
MZ

lidi zjistuji kolik blaznu jako vy nebo macek jeste mezi nami chodi

1 0
možnosti
PH

P39e77t19r 51H50a64l79í85k

11. 6. 2013 14:49

ja jsem o tom zakladnim prijmu cetl. Nerozumim ale tomu, kde na to vzit prostredky

Rekneme zakladni prijem 10000kc za mes pro kazdeho. Je nas 10.000.000

to mi vychazi na 1.2 bilionu za rok. To odpovida vsem prijmum soucasneho rozpoctu.

Z ceho by se ale platilo to ostatni? Neplatily by se duchody a soc. davky. Ale je potreba platit investice, provoz statu, platy uredniku, policie, ucitelu (samozrejme to pres 10000)?

1 0
možnosti
BD

V principu to je velmi jednoduché.Zaručený příjem je minimum.Vyšší příjmy by měly být ohraničeny nějakou částkou,kdy to již není z hlediska společnosti žádoucí.Peníze jako takové ztratí potom svůj smysl.Majetek,který nemohu užívat a spotřebovávat také ztratí smysl. Dědění majetku nad určitou výši také nemá společenský smysl.

Dnes například plošné restituce nemají smysl a církevní restituce jsou jen politické gesto.

Sice to vše zavání principy komunistické společnosti -ale asi je ta správná cesta. Opravdu máme každý jen svůj žaludek a štěstí a spokojenost spočívá v něčem jiném než v hromadění bohatství. Bohudík.V

2 0
možnosti
Foto

Lenin neuznával žádný morální závazek vůči třídnímu nepříteli.

Morálka komunismu?

Připomeňme si Leninova slova: „Musíme použít každé válečné lsti, úskoků, triků, prohnaností, nezákonných metod, zatajování a zkreslování pravdy...”!! „Nejpřísnější loajálnost k ideám komunismu musí být spojena se schopností uzavírat všechny nutné kompromisy, manévrovat sem tam, sjednávat dohody, ustupovat a tak dále - to všechno, aby se urychlilo uchvácení moci.”

2 0
možnosti
BD

Doktrina třídního nepřítele nemá s komunismem nic společného.Ideální společnost je anarchie.Ale anarchista není terorista s bombou v ruce.Stejně tak muslim není terorista,žid není terorista a křesťan není potomek krvelačných válečníků.

0 1
možnosti
Foto

Už počáteční tvrzení, že komunismus nebyl nikde vyzkoušen (měřítkko jste neurčil) mne měl varovat. Když jsem si přečetl blog Mileny Polákové a materiály přiložené či odkazované (PDF jsem nečetl celé, už jsem byl "dona"), tak se mi potvrdilo, že je to celé pěkně "ulítlé". Ten "leták" je jak ukázková reklama na podomní prodej jakéhokoliv produktu, kdy jen blázen nekoupí nádobí za 100 tis. Kč a dál si kazí své zdraví.

Popis sityuace nenapadám, vychází z reality. Jen prosím odpověď na otázku:

KDO?

má vyplácet a tedy garantovat bezpodmínečný základní příjem?

Děkuji.

2 0
možnosti
BD

Ono to vypadá je snůška pitomostí.ale když se nad vším zamyslíte do hloubky a s tužkou v ruce začnete počítat,tak je vše OK. Na co je Vám i mě kapitál uložený v bankách světa ? Kdo splatí vyčíslené dluhy,které vlastně dluhem nejsou ? A co v případě jejich splácení veřitel s tím vším udělá ? Holt je rok 2013 a je nutno myslet jinak. Zpět cesta není a dvakrát do stejné řeky nevstoupíš ani náhodou. Proč v islámu není možno účtovat úrok ? Proč to bylo i zásadou křesťanů po mnoho století.Proč byly pogromy na Židy ? Lidé dříve nebyli pitomci - mysleli lépe než my !

1 2
možnosti
LV

Židi a muslimové mají stejného boha? Tohle nám taky tajili, pacholci...

2 0
možnosti
VW

Ano, je nepopiratelné , že křesťanství vychází z Judaismu, a Islám jako takový nepopírá ani křesťanství ani judaismus. V podstatě Ježíše, Mojžíše apod. označuje jako proroky, kteří jen předcházeli prorokovi Mohamedovi. Mohamed ale ukázal na tu "správnou" cestu.

V podstatě je křesťanství evolucí judaismu a islám evolucí křesťanství.

To však nic neříká o tom, zda a jak jsou tyto náboženství dobrá či špatná.

1 0
možnosti
MB

Světem vládnou peníze a zbraně. Kdo je má, vládne.  Kdo je nemá, může tak leda snít.

0 0
možnosti
DK

Ze komunismus padl, je dobre...lidi ale zustali stejni, coz me desi...

7 0
možnosti
BD

komunismus přeci nepadl - nikdy nikde nebyl ..... a ani si dnes nedokážeme představit o co jde !

1 2
možnosti
PK

P61a73v40e35l 72K49u27l53a

11. 6. 2013 13:03

Nikdy jsem neměl lepru, a přesto bych jí nechtěl :-/

8 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........