Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co kdyby jste se radši vrátil mezi kámoše na Sputnik, kde jste tak častým a horlivým přispěvatelem, není vám tam líp, plačko?

2 0
možnosti

Milý Jardo. Sputnik je rozumný server s alternativními informacemi. Těší mne, že mne sledujete. Možná patříte k hochům od pana Jandy, kteří již vytvářejí seznamy podezřelých.Jinak vítám příspěvky k věci.

1 2
možnosti
Foto

Při přechodu na euro nás především čeká splácení dluhů ČNB. Co stiskálek Babiš nastiskal, to guvernér S. roztřískal. Obávám, se že existuje ještě jeden zdroj současného přebytku, umělá regulace kursu koruny.

0 0
možnosti

Aby se při připojení nemuselo řešit problémy s důchody,tak musí být připojovací kurz pod 20 Kč. ČNB nebude nic splácet Není komu.Vše je pod kontrolou MMF a CIA. Oba jmenovaní jsou řádně zapojeni. Buďte v klidu, vše funguje správně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........