Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

My kupujeme už léta sudové stáčené moravské víno ve vineotece a jsme spokojeni....Ale přesvědčili jsme se několikrát, že jsme si koupili láhev z moravských vinic, na krásné zlaté etiketě bylo "delikates" a nedalo se pít. Takže když v láhvi tak Lobkowitz a nebo cizí.

0 0
možnosti

Atikety po roce 1990 opravdu jsou jiné kafe. Se špunty to již není takové i když i umělý špunt nezkazí víno.Na cizí vína je nutno dávat pozor. Pěkné balení nic nezaručuje. Osobně doporučuji Bulharsko a Rumunsko z červených a Maďarsko a Slovensko z bílých. Kvalitní šampaňské tady většinou nikomu nechutná.Ani mě.Kamarád z Kanady tvrdí,že v Evropě se nedá pít žádné víno. Já zase kanadské nepil.

0 0
možnosti

J98i61ř51í 11J21o37n27á51š

24. 1. 2017 10:54

Já s Vámi souhlasím.Jen se bojím o ty zářné zítřky,moc bojím.R^V

0 0
možnosti

Milý Jirko

Kdo nevidí dopředu,tak se sám usouží. Vývoj lidské společnosti se neřídí tržním systémem, tvorbou zisku a udržitelným rozvojem všeho. Tak to prostě nefunguje. Lidé mají jiné preference,než je hromadění majetku. Zlatem se nenajíte. Kamarád měl touhu mít doma zlato jako jakousi záruku života. A již je v urně na polici. Ani ta urna není pozlacena.V

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS