Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Změna Ústavy ve vztahu ke zbraním je spíše nutnou pojistkou proti EU , která hodlá občany zbavit možnosti se legálně bránit. Snažíme se obejít neomarxistické mozky v Bruselu , ale nevím , jak dlouho nám takové klíčkování vydrží. Ač bývalý podporovatel EU , nevidím jiné řešení než transformaci EU do volného spojení evropských státu na obchodní bázi. Jinak skončíme jako nesvobodný okres velkého evropského superstátu vedeného neomarxistickymi intelektuály.

4 0
možnosti
PS

Souhlas, byli jsme před EU, budeme i po ní!

0 0
možnosti
Foto

Keby sa vlastnenie palných zbraní nejako prejavilo na vzostupe kriminaliy, tak by sa dalo možno aj takto uvažovať. Lenže podľa všetkého to má čo do činenia so sociálnou situáciou a vyspelosťou komnity, nie so zbraňami. Stačí porovnať štáty vrámci spomínaných USA, alebo mieru násilia v USA v histórii.

1 0
možnosti
VV

My mame Doma hrach. Ubranime se.

0 0
možnosti
Foto

Žít v ideálním světě, pak máte pravdu.

1 0
možnosti
MS

Nesmrtící dostupná zbraň vám stačí kovová trubka,baseballová pálka,nebo násada od lopaty.akorát s tím nesmíte mířit na hlavu.

0 0
možnosti
VK

Střízlivý pohled. Podívejte se na diskuse pod články o Duartovi. Je mnoho myslitelů, kterým není proti srsti střílet lidi bez soudu na uluci a ještě tomu tleskají. A těm dejte zbraň.

1 0
možnosti
BD

Až na výjimky má u nás zbraň mnoho lidí,kteří neodpovídají psychickým nárokům. Již to, že má někdo doma několk pistolí a revolverů něco vypovídá.V

0 2
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........