Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za ten defétismus bych vám s chutí dál antikarmu. Pokud přijde milión nám nepřátelských migrantů a my je nezastavíme na hranicích a pustíme je dovnitř, tak to bude masakr. S těmito názory budete brzy na titulní straně...

3 0
možnosti

Jak je chcete zastavit ? Milion lidí nezastavíte ničím.

1 1
možnosti

Takže pokud se třeba 50000 lidí rozhodne nezákonně vstoupit do republiky s účelem škodit, tvrdíte , že je nelze zastavit a řešení je GPS náramek? Probuďte se! Armáda je zásadní prvek zajištění samostatnosti státu a ochrana hranic a přehled o tom, kdo k vám jde na návštěvu je základ bezpečnosti. Ono to jde .

6 0
možnosti

Dokážete mi poradit jak třeba 3000 vojáků zastaví 50 000 lidí ? Více jich nemáme. Myslíte si, že je možné všechny postřílet u zdi ?

1 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě pravdu a ode mne karmu.

Ochrana plotem stačí na jedince, možná malé skupiny. Pokud se zvedne milion lidí, tak nestačí ani plné zásobníky, pokud bych přijal vizi Tomia Okamury.

Ti, co hlásají násilí, na ně dojedou.

0 2
možnosti

Jsou i účinnější zbraně než jen pěchotní. Letecké pumy, rotační kulomety s kadencí 6000 ran za minutu, napalm.

0 0
možnosti
Foto

V době Československa vznikla k ochraně hranic státu Stráž obrany státu (SOS) na základě Vládního nařízení č. 270/1936 Sb. ze dne 23. října 1936. Celkem bylo postaveno 31 praporů. Pokud není EU schopna chránit hranice Schengenské prostoru, tak nezbývá jednotlivým státům si své hranice chránit sami. Také každý z nás si svůj byt zamyká před zloději, svoji zahrádku si oplotí. tak i stát musí si své hranice chránit před nepovolanými osobami.

7 0
možnosti

Letos je již rok 2017 a je jiná doba. I tenkrát jsme nic nezastavili. Já bych také nejraději nazamykal byt ani auto. A ploty nesnáším obecně. Chybí nám výchova a uvědomění si svého postavení ve společnosti. Jen ta oslovení imigrantů jsou šílená a jejich vynálezci by měli být okamžitě léčeni u psychiatra. Jsme země plná nezralých pitomců,kteří budou společnosti jen škodit. Bohužel je to následek výchovy v bolševické společnosti. To je problém minimálně na dvě generace. A nějaká Tvarůžková tomu nepomůže- ba naopak.

1 2
možnosti

J62i54ř19í 65J50o85n62á24š

29. 1. 2017 10:23

Jste si svým článkem jistý,pane Dvořáku? ??Rv

6 0
možnosti

Jsem plně přesvědčen, že nějaké ploty na hranicích a speciální služby nic nedokáží.Zase jde o politický tlak, který vytváří určitá klika obyvatelstva s cílem získání politických bodů. Jen se podívejte, kolik příznivců získal Okamura i když se silně přiblížil k fašismu. i já jsem mu kdysi věřil. A lidé mu to žerou. Samozřejmě chybnou politiku dělá celá vláda i prezident. A zase jen kvůli voličům.A Česko se silně vzdaluje od evropských států. Ještě vystoupit z Eu a Nato a jsme zase zpátky před rokem 1989. Ale Rusko nás již nechce.Ještě, že vývoj společnosti je objektivní proces,který nelze zastavit. A to nás zachrání od dalšího úpadku.V

4 9
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........