Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Ve státě kde vládne bezpráví se spravedlnosti nedočkáte leda že máte něco na někoho důležitého a proto s Vámi budou zacházet v rukavičkách a ikdyby jste ukradl miliardy nic se Vám nestane zářným příkladem jsou Rittig, Rath, Kotovi a ostatní tuneláři

0 0
možnosti
LM

Větší snůšku nesmyslů jsem nečetl. Pisatel zcela pomíjí, že podání exekučního návrhu předchází vydání exekučního titulu a po zahájení exekuce je možno podat návrh na její zastavení (to je ve většině případů přiléhavý prostředek obrany, ne odvolání). To by ale chtělo o věci něco vědět.

0 0
možnosti
BD

Vážený pane. Z hlediska ZÁKONA máte pravdu. Ale správnost exekučních titulů nemá soud povinnost kontrolovat. Při návrhu na zastavení exekuće zase nemá soud důvod nic projednat a exekutor již vůbec ne. Žijhete prostě na jiné planetě než je zdejší skutečnost.

0 0
možnosti
VV

Zkusme se podívat na vymahatelnost práva třeba ve vašem milovaném Rusku(soudě podle vaši hojné a časté účasti na Sputniku)...Rusko se nejnověji zařadilo na jedno z nejhorších míst v žebříčku států podle vymahatelnosti práva ... je na 92 místě ze 113 sledovaných ve světovém žebříčku právního řádu...

0 0
možnosti
BD

Je zajímavé, že chodíte na Sputnik evidovat jiné návěštěvníky.Situaci v Rusku neznám, protože je nad mé finanční možnosti se tam jet podívat. A věřím Vám, že tam ještě situace horší. Je to ten bolševismus v nás, ke kterému patčříte i Vy svými názory.

0 0
možnosti
VK

Advokát a jeho kamarád exekutor. A jsem v "piheli". Můj advokát jejich počínání nazývá svin....., ale žalobu na ně nepodá. Oni drží všichni pohromadě a já jenom platím a trpím. Nemyslím že je to u jiných jinak. Chce to asi spravedlonost vymáhat přímo a osbně....

0 0
možnosti
VS

Jen pro pořádek si připomeňme, že u zrodu popisovaných exekučních praktik stál ten sladký hoch, co je teď v Bruseli.

0 0
možnosti
BD

Máte pravdu. Ale jak je to s morálkou těch,co to schválili a prosadili . Všichni se ohánějí "křesťanskou" morálkou, ale toto je morálka kriminálních živlů ! Blbec může cokoliv nevrhnout. A může být dokonce i zvolen. Ale demokracie je o tom, aby se těmto blbcům zabránilo něco realizovat.

2 0
možnosti
Foto

K23a86r59e29l 95C83a78c67h

31. 1. 2017 16:04

Je to smutné, ale je to tak. Právo je v tomto státě jen pro někoho. Neřídí se obecnou slušností, ale literou zákona, kterou si ovšem různí právníci vykládají různě. Zvítězí ten právní názor, za kterým stojí silnější strana. Občan, který má zákony dodržovat, vlastně ani nemá možnost bez porady s kolegiem právníků liteře zákona porozumět. V takové právní džungli se daří nejlépe lumpům, kteří mají dost prostředků na právníky, kteří jim umí nalézt ty správné limity, kdy sice je transakce již vysoce nemorální, ale stále ještě neporušuje zákon. A na tom se vydělá nejvíce. Chodit hákovat do fabriky je jen pro zoufalce.

5 0
možnosti
BD

Máte naprostou pravdu. Ale níže uvedený pan Jiří Kindl má jiné zkušenosti a mohl by je předvést.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS