Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Autora a jeho smysl pro humor neznám, takže nevím, jestli jsem správně pochopil,

jestli je jeho článek myšlen vážně, nebo je to jen ironie, jen taková legrácka

a malinký výsměch lidem, kteří uvěří všemu, co na internetu najdou

především pak výsměch těm, kteří věří tzv. "alternativní vědě". :-)

Ale už jen podle začátku článku.. dovolím si zde zacitovat první větu článku:

"Sice zase budu nazván šíleným rusofilem,ale jedině v ruských odborných kruzích jsem našel materiály, které se nám nedostávají..." (konec citace).

Takže už jen podle toho začátku soudím, že se nepletu..

tj. už podle té první větu musí každý soudný člověk uznat,

že se zcela jistě jedná o autorovu legrácku.. o jemný ironický výsměch všem hlupákům! ;-)

0 0
možnosti
BD

U nás jde ještě o kombinaci hlupáků a bolševiků. To nemá ale s Ruskem skoro nic společného.Nicméně mám dojem , že svoboda myšlení se v Rusku zvyšuje a u nás utlačuje.Ale v oboru " vědy" bych nebyl nijak kritický. Objevy vznikají z hloupostí"chybných" pohledů i lenosti. Kdo je dokonale konzervativní, zůstává v době kamenné,která třeba vůbec nikdy nebyla.

0 0
možnosti
JAN

Jaká statistika, máte ale smysl pro "černý humor", podívejte se jen na titulek dnešních inet zpráv ! Pojďme přemýšlet. Co ?

0 0
možnosti
Foto

J50a91k69u86b 78R42o28t80h

3. 2. 2017 11:01

Mně se jen líbí, jak absolutní ahistorické a pavědecké blafy jsou nazývány "alternativními". Jako by je to snad mělo zvěrohodnit, jako by jim to snad mělo dát punc seriózního, jen tak trochu neortodoxního pohledu. Brrrrrrr. Velkoruské hověziny a výplody nevzdělaných mašíblů to budou furt, i kdybyste jim říkal jak chcete. Ale klidně se v tom patlejte dál. Máte tu pár zdatných souvěrců. Gabriela, Plíškovou, Míku, Oláha... :-/

6 0
možnosti
JK

Zhruba tak před pětačtyřiceti let jsem slyšel vtip: Dříve se vědci domnívali, že Země má tvar nepravidelného elipsoidu se šesti osami. Nyní však přesnými propočty za využití nejmodernějších přístrojů došli k závěru, že má tvar hrušky.

0 0
možnosti
VR

Proč šílený? Jste jen rusofil...

2 1
možnosti
Foto

Co skočí na každou volovinu...

5 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........