Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všichni diskutéři mají pravdu. A to je Ok. To mne naplňuje optimismem

0 0
možnosti

Nový věk začne zase revolucí, tentokrát se jí říká 4.0. Současná garnitura si nedokáže, ani nechce, představit dobu, kdy jejich intriky a malé (velké) přihrávky domů se zhroutí pod náporem umělé inteligence. Už žádné "v neděli jdu s ním na oběd", rozhodnutí během pikosekundy a realizace v pikosekundě následující. Že to přijde je jasné a "rozbíjet stroje", tedy vlastně "vraždit I.A." je dětinské a nesmyslné.

P.S.: O kolik víc než vy už dnes umí jen váš mobil? Přejete si aby vám poradil v důležitém rozhodnutí? Dokázal by si sám sehnat víc informací než vy? A to nejste ani na startovní čáře revoluce 4.0.

0 0
možnosti
Foto

Privatizace byla špatně a diletantsky provedená - z našeho pohledu.

V případě jiných jednotlivců však šlo o geniální projekt.;-)

0 0
možnosti
Foto

Kdysi se v Německu říkalo, že všechny výrobky jsou z Anglie, později se dílnou světa stalo Německo. Nedávno, před 30-40 lety se zdálo, že všechno koupí Japonci. Proto nevěřím, že s Číňany to bude nějak zásadně jiné.

Stačilo by u nás zrušit 30 zbytečných úřadů plus 10 úřadů co založila současná vláda, propustit 100 000 úředníků plus těch 30 000 co nabrala současná vláda.

K tomu zrušit par desítek tisíc stran zbytečných zákonů.

Zrušit zbytečné výdaje státu jako například zahraniční pomoc, dotace politickým (ne)ziskovým organizacím za cca 200 miliard ročně.

Pak se lehce sníží daně na polovic a bude z nás ekonomický tygr. Je to jenom na nás.

4 0
možnosti
Foto

Takto by mohl vypadat správný směr. Jaká je na něj v tomto státě šance.

NULA. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........