Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Největší brzdou mezinárodního obchodu jsou státy. To, že se občas nějaký politik nechá slyšet, že selektivně někoho zvýhodní v mezinárodním obchodě, je jen populismus. Tohle přesně dělá Zeman.

Pro pochopení, spolu obchodují jen firmy a jednotlivci na základě oboustranné výhodnosti. Ten kdo jim do toho kecá a klade překážky je stát.

4 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu někdo musí vymáhat splácení faktur a dodržování smluv.

0 0
možnosti
Foto

Koupil byste si čínské auto?

5 0
možnosti
BD

Zcela určitě. Je jen otázkou krátkého času,kdy budou čínská hybridní i elektrická auta úplně běžná.

1 1
možnosti
JB

J11a75n 58B20u17r10d47a

14. 5. 2017 11:37

V které vojenské technice Čína dominuje?

0 0
možnosti
BD

Ve výrobě ručních zbraní,ve spolupráci s Ruskem v letadlech i menších lodích.Vypouští i kosmické zařízení a má stálou obytnou družici využitelnou pro vojenské účely. Má i vlastní naváděcí systém jako je GPS. Též má super výkonné počítače pro simulaci různých zkoušek.

0 1
možnosti
JH

Kéž by to byli jen politici, kdo se pokouší znevážit prezidentovo usilování o ekonomický rozvoj země.Jak už podotkl kolega Gayer - nenávist a hloupost zatemňují mozky....

1 5
možnosti
MS

A naivové zase nechápou, že zaplavit desetimiliónovou zemičku zbožím je pro miliardovou Čínu jako když luskneš prsty. Někdo tady musí mít rozum, protože podnikatelům na obou stranách jde jen o kšeft. :-/

7 0
možnosti
Foto

Tak trochu nechápu, co nechápete na Zemanově vnitřní politice?

0 6
možnosti
MS

To je fakt. Vždyť je tak jednoduchá - rozeštvávat lidi a ještě z toho mít bžundu. :-P

11 0
možnosti
JV

EU to vidí možná jinak.

EU riskiert Eklat in China

Putin und Erdogan sind dabei, die EU sträubt sich: Zu einem von Chinas Prestigeprojekten wollen die Europäer offenbar eine gemeinsame Erklärung in Peking nicht unterschreiben.

FAZ 14.5.

0 0
možnosti
BD

EU hrozí skandál v Číně

Putin a Erdogan jsou o EU se zdráhají mluvit: Chcete-li s někým z Číny realizovat prestižní projekty, jako Evropané, není možno společné prohlášení v Pekingu ne podepsat.

Velmi přobližný překlad pana Jiřího Vrabce.

0 1
možnosti
TG

R^Ano, nenávist zatemňuje mozek...

2 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........