Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... tak vono zatím voprdde!,- ..... tren pravej amok přinde po volbáchV!

0 0
možnosti
Foto

Když nenávist popisuje nenávist a dožaduje se blaha. Co z toho může vzejít?

V matematice je 2x mínus plusem.

V životě se to umocňuje. Z toho ráj na zemi nepochybně nebude.

3 0
možnosti

Trošku Vás nechápu. Zda to je reakce na můj článek,tak již vůbec ne.

Je logické,že v nastupující společnosti musí být základem jakési sociálně demokratické ovzduší. A u nás to není ani demokratické a ani socialistické, natož sociální.

. Babiš naplánoval jakousi novou sociální demokracii a jak je vidět- nedaří se souznění ani náhodou. Jen hoši zapomínají,jak dlouho Babiš budoval finanční policii a Cobru. Všude má své lidi a ti fungují dobře. Jedinou motivací současné doby je jejich strach .

Jen lidé jsou zmatení a nejraději by to připsali k dobru Putinovi. Tomu je to úplně jedno, Tady v Evropě jde o víc a my jsme jen mrňavá zemička bez významu.

0 2
možnosti
Foto

,,Socani, jako jeden muž ....se zbláznili"8-o

Ale kdepak. Jako jeden muž, navíc semknuti v jednotné nár. frontě, a to i s kom(!), proti spol. třídnímu nepříteli, vlastmě oboum, rozjeli vláček. V domnění, že ujedou jejich společnému nepříteli a úspěšné konkurenci.;-D A tenhle vlak nikde nestaví. Ovšem, zatím;-)

2 3
možnosti
Foto

S mnohým souhlasím. Karma.

6 3
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........