Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... no já byl včera na Svoboďáku,- zprvu sem to hádal na frontu do Mekáču, měli tam slevy!,- až tam začal hulákat nějakej jantar vo demokracii tak sem si uvědomil, že tem cca 30 demonstrantům de vopravdu vo blaho národa, nikoliv vo bigmeka;-D!

1 0
možnosti
Foto

Já byl na Václaváku minulou sobotu. Ale že bych kvůli tomu musel psát celý článek...

1 1
možnosti

Jen si do toho trošku kydnete. Proč?

1 0
možnosti
Foto

Je vidět, že už začínáte mít strach z voleb. A to je dobře...

Proč?

Proto!!

4 0
možnosti
Foto

Po Listopadu jsem pracoval tady pro 3 německé firmy a občas jsem některého Němce vozil po vlastech českých a slovenských. V autě byl čas na rozhovory a vzpomínám, že mi jeden vypravoval, že v Německu daňový úředník má svůj rajón, třeba hospody. Obchází je a má přehled jak si která stojí. Když vyplnili majitelé přiznání, tak navštívil ty kteří byli "skromní" a řekl jim, buď uděláte opravné, kde přiznáte tolik a tolik, nebo počítejte s důslednými kontrolami. Prý všichni raději opravovali. Po těch dvaceti letech to už možná zjednodušili na paušál, který vycházel z těchto zkušeností.

1 1
možnosti

Ne že bych souhlasil na 100 %, ale za ne karma. Tedy souhlas.

3 0
možnosti

S autorem převážně souhlasím a v souvislosti s ČSSD a Sobotkou bych rád připoměl tzv. minimální daně pro živnostníky, kterou zavedl Sobotka coby ministr financí, schválil a velmi obhajoval. Tzn. nevyděláš ale daně přesto zaplatíš. Protože všichni kradou.Podle Sobotky ovšem. Uvádím jenom proto aby se na to nezapomělo jak socani "podporovali" živnostníky.

8 0
možnosti

Ta paušalizace daní je krok k zavedení minimálního zaručeného nepodmíněného příjmu. Jen tutno zásadně změnit systém sociálních plateb a jejich zneužívání. Danit by se měla zásadně spotřeba přepracovanou daní DPH.A jednotně v celé EU. Jiná cesta není.

0 0
možnosti

Připojuji se k názoru pana Dvořáčka.

2 0
možnosti

Je tam par 'dobrych mist'.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS