Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O koruně: "Jde jen o dočasné výhody na úkor většiny obyvatelstva." ??? Kdo má z koruny (tedy nepřechodu na Euro) ty výhody? Jak dlouhá je v tomto případě dočasnost?

1 0
možnosti
Foto

"Dnešní tržní systém mrhá s chybnými investicemi a vše se podporuje jen s pomocí dotačních podpor,které nahrávají korupci."

Autor má pravdu v tom, že myšlení je těžké. Například ve výše zmíněné větě tvrdí, že tržní systém podporuje nějaké dotace. Tržní systém ze samé podstaty žádné dotace nerozdává. Správným závěrem je, že u nás nemáme tržní systém.

0 0
možnosti
Foto

samozřejmě, současně uváděné důvody pro zvyšování důchodového věku jsou vylhané. bude to přesně naopak, lidí bude příliš mnoho a práce málo

0 0
možnosti

Nemáte pravdu. Lidská práce bude potřeba pořád.Jen bude jiná úroveň služeb a výrobu budou zajišťovat automatické linky. Vřele doporučuji se jít podívat na nějakou automatickou linku v Česku. Je jich tu již dost.

0 0
možnosti

Pravděpodobně jste nepochopil,co jsem chtěl článkem vlastně napsat. Přichází nová doba vše bude jinak. Moje generace již odchází a nebude nic porovnávat s dobou před rokem 1989. Kapitalismus starého věku již vyčerpal své možnosti a nový systém ještě nefunguje. V současnosti nikdo již není schopen fyzicky pracovat třeba do 70 let.

Časem se jistě ledacos změní a duševní život bude funkční dlouho.V

0 0
možnosti

Ten stav trvající v Rusku mnoho desítek let, kdy muži odchází do důchodu v 60 a ženy v 55 letech, je dlouhodobě neudržitelný. K zvyšování věku do důchodu bude docházet postupně od r. 2019, ale i to jistě vyvolá nevoli lidí.

0 0
možnosti

To chteli i komunisti. Do duchodu odchazeli muzi v sedesati letech a jen maloktery z nich se dozil veku vyssiho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........