Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sobotka vládu již dávno neřídí. Jen si to o sobě myslí.

0 0
možnosti

Bylo by dobre, kdyz tak zasvecene o Babisovi pisete, kdyby jste nam pekne po poradku napsal, jak pan Babis k jeho miliardam prisel. Rodina Babisu patrila za totality ke komunisticke elite a ve Svycarsku babisova kariera zacala. I Svycari se divi jak pan Babis privatizoval.

1 0
možnosti

Původním úmyslem státních novátorů bylo zlikvidoval družstevní sektor.Z mezinárodních důvodů nešlo zemědělská družstva státním rozhodnutím rozprodat a tak se vše dělalo tak, jako ve Slušovicích, Babiš chytře sjednotil zemědělské a potravinářské podniky a zabránil insolvenčně bankovní mafii v rozkrádání. Ve své podstatě má Babiš mnohonásobně menší majetek než se uvádí. Jde jen o určitou hospodářskou hru s dotacemi do zemědělské výroby. Tyto dotace jdou mimo obvyklé dotační programy z EU a jsou nárokové ve vztahu k obdělávané půdě. 99 % zemědělských výrobců by okamžitě muselo zkrachovat bez dotací. A Babišovo imperium je jen větší systém než byly například Slušovice. Jen vše funguje v nových podmínkách. Sobotka dělá,že neví,jak to funguje. A nebo přímo lže. Jen jeho máslo na hlavě již teče a teče. Babiš má informací dost. Ani trafiky nebudou ! A kam se hrabou nynější obvinění Babiše. Bude vše mnohem horší. Nevěříte ?V

2 0
možnosti
Foto

Jen technická poznámka. Jak mohl podle vás Babiš řídit budování Čapího hnízda, když se sám dušuje, že mu v té době vůbec nepatřilo?

5 0
možnosti

Františku - jeďte se do Čapího hnízda podívat a proberete se.V

0 0
možnosti
Foto

"Nejsem jeho (Babišovým) obdivovatel,ale dokáži si mnoho věcí představit", píšete.

Krom toho, že se říká, že co je před "ale" neplatí, tak je to právě Babiš, jehož snem je vláda jednoho muže. A i kdyby byl svatý, jako že k tomu má na hony daleko, tak by to nebylo dobře.

1 0
možnosti

Já jsem mnohokrát řídil projekty,kde mi nic nepatřilo. To se nedá pochopit ? A majetkové poměry byly samozřejmě účelové jako se děje ve všem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........