Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Samozřejmě ruku do ohně za Paroubka nedám. ale v tomto případě mu dávám za provdu a mám stejný názor. Nejenom,že se takové dluhy neplatí,ale nemá to ekonomický smysl.

0 0
možnosti

Záleží jak se ke splácení dluhu postaví světová banka. Není problém ukončit poskytnutí dalšího úvěru té či oné zadlužené zemi. Řecko už postupně splácí včetně Španělska a Portugalska. Na řadě je Itálie a Francie. I ta Čína už si nemůže tolik půjčovat a musí splácet. Rusko je na tom stejně.

0 0
možnosti
Foto

dluhy musí být v nevymahatelné výši

0 0
možnosti
Foto

Aniž bych se chtěl Jiřího Paroubka zastávat, jeho výrok jste mírně přetransformoval. Ve skutečnosti řekl, že v mnoha zemích není státní dluh splácen. To se ostatně později projevilo mj. v Řecku.

2 0
možnosti
Foto

Reagan: dluh musí být tak velký, aby se o sebe postaral sám. V tom je klíč v přístupu USA, nikoliv v Paroubkovi.

0 0
možnosti

Dluh USA je tak velký, že ho nikdy za normálních okolností nepůjde splatit. A taky to nemá smysl. Když máte dvě kapsy a v jedné máte deficit peněz,tak můžete doplnit z druhé kapsy a nebo to považovat za pitomost. A v tomto stadiu jsou USA. Vývoj společnosti ukazuje, že tyto úvahy jsou nesmyslné,protože jde většinou jen o tzv cenu promarněné příležitosti,která nevytvořila žádnou hodnotu. V Česku se nepřesně říká,že jsme prožrali své nadbytky. Což je opravdu pitomost.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS