Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I72v89a52n 36V70e95s47e12l25ý

29. 5. 2017 14:33

Proč by vám to měl někdo servírovat "na stříbrném podnose"? Pokud nevěříte tvrzení v článku tak je nejjednodušší zadat informaci do jakéhokoliv vyhledavače a ihned info máte. V tomto případě stačilo zadat "Středula" a ihned info vyskočilo.

0 0
možnosti
Foto

I82v64a98n 83V57e66s54e60l31ý

29. 5. 2017 14:34

Pardon, špatně zařazený příspěvek.

0 0
možnosti

Zeman si u mne pohoršil podporou Babiše, připomíná mi to Claudia, který se nevzpíral Agrippině, protože věděl, že za Nerona na něj budou všichni vzpomínat v dobrém. Takže pokud bude kandidovat pan Čunek, a budu přesvědčen, že není na Babišově straně, budu ho volit. Jinak Zemana, protože v ostatním s ním souhlasím. A divil bych se, kdyby takto o Zemanovi nepřemýšleli i další. P.S. Nepředpokládám a nechci podporu gayů a leseb. Ani těch, co nevědí, který záchod zvolit. Ani těch, kdo doposud věří, že Majdan byl lidovým vzedmutím proti zkorumpovanému režimu. Ani těch, kdo mají prezidenta Assada za brutálního diktátora.

2 0
možnosti

Trvalo dlouho, než Bohúš našel odvahu a veřejně se postavil proti těm, kteří mu chtějí zakroutit krkem. Já jej nevolím, ale jeho počin logiku dává. Podobně je pak srandovní, kdy větší strany - hnutí - ANO + ČSSD nestaví vlastního kandidáta ! U A.Babiše je to jasné - B.Sobotku pak nechápu. K čemu pak ty spolky vlastně jsou ? B.Sobotka má jednu přednost - (myslím vážně), je asi ideálním prototypem šedého věrného úředníka. Volby prohraje - nastoupí Chovanec, divím se, že nekandiduje on samotný ! Jisté řešení by to bylo ... Tu zase z dílny oranžových přichází odpudivá fantasmagorie - Umělohmotný, kavárensko uhlazený - tovární romantik - nikdy nic nekonající člověk - Středula ... No tak to je zase jakási zadula z útrob lihového domu ! ... :-)

1 0
možnosti

Pro Zemana by spíš bylo hrozbou, kdyby ho Bohušek podpořil! Je to klasická ukázka odtrženosti věrchušky od všední reality a znalosti názorů běžných lidí!

0 1
možnosti

Něco mi uniklo, Středula bude kandidovat na presidenta a jakýsi Bohuš ho podporuje? Že vy jste měl na dnešek nějaké vlhké sny, nebo je to šíření poplašné zprávy?:-/

1 3
možnosti

Ne, to není šíření poplašné zprávy. Autor na rozdíl od Vás čte zprávy,

3 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........