Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak mi uniká myšlenka.

Nefunguje kapitalizmus nebo selhává socializmus ?

0 0
možnosti
BD

Nefunguje klasický kapitalismus ani bolševický socialismus. Musí nastat jiný způsob uvažování. A on tak nějak automaticky nastává.

0 0
možnosti
LV

Neskutečné :-)

Vy v jednom odstavci prohlásíte, že kapitalistické metody vládnutí (už sám tento terminus techicus zasluhuje samostatný rozbor) selhávají, a vzápětí to dokládáte tím, že nefunguje socialistické přerozdělování. Abyste nakonec vyzdvihl socialistické vlastnictví výrobních prostředků, které se osvědčilo, ačkoliv spousta věcí nebyla k sehnání. Ale co, vždyť některé z nich se už ani nevyrábějí a nikomu nechybějí...

Víte,kolik je v ČR soukromých zdravotních pojišťoven? Jednu, Agel. A víte, jak zdravotní pojišťovny fungují a z čeho financují provoz? Víte, že zdravotní pojišťovny ze zákona nevytvářejí zisk, na což dohlíží ČNB, a to poměrně přísně?

Kellner své PPF přestěhoval do Holandska už dávno před tím, než se mu v Rusku začalo dařit, nikoliv přestalo. Prostě tam na daních zaplatí méně. Také se tam přestěhujte.

Popište prosím obludný systém přerozdělování sociálních a zdravotních odvodů. Jak konkrétně to funguje?

A nepodmíněný příjem? Děláte si legraci?

0 0
možnosti
BD

Kdo nechce chápat nepochopí. Keller utekl také před právním systémem v ČR.A takový velmi úspěšný podnikatel Zbyněk Frolík( spol.Linet) utekl na poslední chvíli.Já se již nikam stěhovat nebudu.10 let se soudím se zdejší insolvenční mafií.Asi máte mnohem lepší zkušenosti se zdejším systémem . já ne.Podívejte se do statistik,kam nás zařazují ve světovém měřítku. A o tom to je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........