Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Od války uplynulo již 72 let - vše zřejmé, viník potrestán ... Absolutně, nás to dnes neovlivňuje. Jsou zde roky - 1948 a 1968 - ty nás naopak doprovázejí denně. Příčin hora, od zaostalosti průmyslu - pak honba za 300 mld Kč, které jdou za investory, nexistence dálnic, rychlovlaků ... Viníci nejsou v base, naopak se aktivizují, prezident je vyznamenává a obklopuje se jimi ... Rusko je zemí, předurčenou k blahobytu - mají vše, již 100 let, neděje se. Noční vlk přijíždí na stroji USA, Vy ani já nemáme doma žádný výrobek ... TGM byl našim jedinečným STÁTNÍKEM - Dnešní POLITICI jeho odkaz nenásledují ... Kope se do neživých, přestože prošli koncentrákem - Peroutka , premiér je svině ... V.Putin, hořekuje nad geokatastrofou - rozpadem SSSR ... Co k tomu dodat !? ... :-)

5 0
možnosti

TGM zavinil rozpad Rakouska.Uherska na pokyn mezinárodní skupiny ve Švýcarsku. Co vlastně TGM pro Československo udělal ? Rozpad SSSR ve vztahu k ruskojazyčnému obyvatelstvu byla jistě katastrofa. 25 milionů lidí jsou dodnes cizinci. Vy neznáte situaci v Pobaltských státech ? Renesance pohledů na Stalina se také u nás moc nenosí. A dodnes nás vše ovlivňuje . Viz naše postavení v EU či Nato. Jste moc naivní pane.

0 6
možnosti

p. Dvořák při úctě ... Cestovní kancelář V.Stalina funguje dodnes - ony masy přesídlených, pak mluvíce pouze rusky ... Jednou na Krymu - pak zase na severu . Pobaltské státy jsou víceméně Pruskem, které identicky pak prožívají obdobnost našich Sudet. Bezostyšté rozpárání Polska Molotovem, Katyní , další neuvěřitelné zločiny nazýváte renesancí pohledu na bratrance A.Hitlera ? Jste moc naivní pane, při úctě ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Molotov rozpáral Polsko? Kdo kam přijel s čím do Moskvy? A jaký by měl Molotov motiv Polsko zachraňovat, když evidentně se do záchrany Polska nechtělo ani Západu?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS