Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Absolutně nechápu proč jak naše spím se vyrovnává s minulosti proboha Vždyť to bude za dva roky 30 let o převratu lidi kteří tehdy něco znamenali jsou dnes důchodci nebo po smrti jak dlouho se v tom ještě chcete rýpat a rozebírat nějaký příchod vojska odchod vojsk Vždyť je to ostudné a německá okupace ty to si pamatujeme že tedy ne všichni a ne na vlastní kůži Ale máme prostě oni povědomost ale oni se nemluví takže to vše není nic jiného než propaganda úmyslem nasadit Rusku i o prezidentovi psí hlavu

0 5
možnosti
Foto

německou okupaci jsem nepoznal, ruskou ano.

Německo byl náš nepřítel, SSSR náš spojenec a bratr. Od nepřátel se to tedy dalo čekat, ale že mně podtrhne spojenec a bratr, to jsem opravdu do dneška nerozdýchal.

5 0
možnosti

Tady nejde o prostý odchod - kterému logicky předcházel nějaký vstup ... Jde o náš přístup s vyrovnáním se z celou, nedávnou minulostí ! Nejde to a nechce se ... Dochází dokonce k nepřehédnutelným aktivizacím sil podivných - o to pak např. MEGA kontraverzní přístup politických špiček a Hradu ! Miloši Zemanovi se poprávu nadává za jeho vulgarity ... On ale vyjel do čela na boji s tím minulým ... Pak to minulé opět přivolává, obklopuje se personami, vyznamává je. V Rusku, (jiný článek) V.Stalin se oblibou neobyčejně dere do popředí ... Mj., pak nechápu, proč Alexyndrovcům (minule), dal záštitu ? Nemám s nimi problémy - jde o komerční zábavné těleso plujícím trhem - nabídka a poptávka. Já kupříkladu tam jít nedmohu - Někdo by mne viděl a byl bych pomluven ... To je zase to mé vyrovnání se s tím vstupem a výstupem vojsk ... :-)

0 0
možnosti

vyrovnávat se s nějakou prožitou minulostí nejde.Nic nejde vrátit a litovat sebe sama je také hloupost.Vždyť ani posledních 25 let není procházka růžovým sadem. A strach máme všichni pořád.Bohužel i podobný jako byl před rokem 1989. Tenkrát nám vtloukali do hlavy naději a nikdy nepřišla.Nyní nám ta naděje dost chybí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........