Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

No, já nepochopil, o co Vám vlastně jde. Je to snůška gulášových výkřiků....

3 0
možnosti
PM

Nezlobte se na mě, ale mešity a muslimové do ČR fakt nepatří. Všude, kde vlezou, je jen průser a chaos na denním pořádku. Jejich pomůcka islám je stále kdesi ve středověku, takže bohužel neprosšli reformou a nejsou tedy vůbec kompatibilní s ničím v naší společnosti. Nepřijatelné, aby tu cokoliv muslimského bylo.

Mezi námi - zkuste si zajet do některého jejich státu a skuste jim tam vnucovat křesťany a stavbu kostelů. Počítám, že to bude posledních pár minut vašeho života..

Potřebují projít svým vlastním vývojem a zreformovat se. Evropa si tím procházela posledních 1000 let. Tak bych prosil, aby se reformovali na svých územích a netahali to sem do Evropy. Až se zreformují a začnou přemýšlet normálně a poplatně danému století, pak ať se klidně zastaví a pokecáme. Jinak tady fakt nemají co pohledávat a kdokoliv je sem pustí, tak si za to ponese v budoucnu následky.

A taky se přimlouvám za urychlené zrušení veškerých neziskovek pro "imigranty", protože ty to dělají prokazatelně jen kvůli byznysu. Zadarmo ani kuře nehrabe, natož aby nějaká neziskovka řešila imigraci a už vůbec by to nedělali jistí převaděči, jenže bohužel jsou velice dobře placeni za tuto řízenou dehonestaci Evropy..

6 0
možnosti
Foto

Je úplně šumafuk kolik miliard jsme již prodělali na přerušení spolupráce s Ruskem, ale je důležité a rozhodující, že už nebudeme toleroavt Rusku zasahování do vnitřních záležitostí jiných států, že už se mu nebude tolerovat Moldavsko, Gruzii, Krym, Ukrajinu. Pro Rusko, které nic nevyrábí a žije jenom z vývozu nerostného bohatsví je blokáda velmi bolestivá a měla by trvat dokud Rusko se nestáhne s Krymu a Ukrajiny,RvRv

4 1
možnosti
Foto

Bible skládá z 66 knih (39 ve Starém zákoně a 27 v Novém)a představuje tak celou knihovnu, je to jediná kniha. Tato unikátní knihavznikala celých 1600 let, psalo ji čtyřicet autorů. RvRv

2 0
možnosti
BD

Rusům je nějaké naše odsouhlasování jejich politiky šuma - fuk. Gruzie,Ukrajina i Krym budou pod ruským vlivem také. a nám to bude srdečně jedno - také. Mě určitě.Vám to nějak vadí ?

0 1
možnosti
Foto

Píšete, že jste po mámě trochu žid. Podle všeho kecáte. Pokud byla vaše máma židovka, tak jste v pádě tom úplný žid a to bez ohledu, kdo je váš otec. Židem je podle halachy ten, kdo se narodil židovské matce.

1 0
možnosti
BD

Jsem jasně úplný žid,pane. Dokonce mám i židovské kosti na hlavě a Hitler by ze mne radost jistě neměl i když byl také židovského původu. Nicméně se mi židovský způsob života moc nelíbí. Do armády v Izraeli jsem nechtěl ani náhodou a tady mám modrou knížku.

0 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Dvořáku, pokud jste použil paralelu s přírodou, tak je nutno podotknout, že pokud se oni ptáci pokusí při svém přesídlení zabrat a utlačit nějaký druh, který už na jimi vyhlídnutém místě je, že se ten druh bude bránit jako o život a bude "peří lítat" (což je ale kupodivu lidskému druhu zakazováno a když se zkouší bránit zabrání jeho území je označován za xenofobní a bezcitný).

14 0
možnosti
BD

Viděl jsem na Labi i Vltavě Kormorány. Nijak se s racky neperou i když jim jistě ubírají potravu. Kdyř včelsař někam pčiveze včelstvo,tak místní včely také zůstávají v klidu.Vše se dá vysvětlit, jen ta lidská zloba odporuje přírodě zcela určitě.

1 1
možnosti
JS

Zapomínáme na to, že se ptáci stěhují z nějakých důvodů, když jim někde nějaké prostředí nevyhovuje.I poušť na Sahaře vzniká podobným způsobem.

Zdroj: http://bedrichdvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=612913

Myslím, že to je naprosto přesné. Ti ptáci se nestěhují, aby někde jinde vytvořili prostředí ve kterém žili. To je ten zásadní rozdíl od nynějších emigrantů, kteří na cizím území chtějí stavět mešity atd.

6 0
možnosti
BD

Mešity by mi vadili opravdu nejméně. Tento svatostánek určitě nemůže za nenávist mezi lidmi. Jenže tu máme údajně miliony přistěhovalců a ani naši sociologičtí výzkumníci či tajné bezpečnostní služby nikde nepublikují, co se vlastně děje. Zde nejde o nějakou expanzi jiné kultury. Jistě to někdo uměle organizuje a nejde o přirozený proces. A to je horší situace.

2 6
možnosti
KC

Lidé jako celek nevědí, co chtějí, přesto o to stále usilují. Občas přijdou světlejší okamžiky, jako např. neolitická revoluce, Mojžíšova a Ježíšova snaha dát světu řád, Velká francouzská revoluce... Pak ovšem přijde hrstka grázlů, ošulí většinu a celý kolotoč pokračuje od začátku. To je smysl dějin. Říkám to nerad, ale zkuste mi tento neřád někdo vyvrátit!

0 0
možnosti
BD

Lidé jsou hybatelé dějin,ale ti grázlíci pořád vyhrávají. Bylo jich v histori hodně a vždy zahnali civilizaci do úzkých. Ještě,že se lidé občas probudí a řídí se vlastním rozumem. Jak by bylo vše jednoduché,kdyby se místo zbrojení daly peníze na cokoliv užitečného. Jenže ti nahoře mají jiné úmysly. Přitom předělat davy nelze ani náhodou. Tento objektivní proces pořád pokračuje a určitá socializace společnosti stejně zvítězí. Diktatura elit již nebude možná.V

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS