Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Armáda je fenomen. Např. se neví, zda Kim v Korei ji velí, nebo naopak. Obrovská klika s pohodlným životem. Podobně nechápu, jak se podařilo Gorbačevovi stáhnout vojska - mj., doma neměli, ani kde bydlet + živit. ... Pak, je chápán jako zrádce, přestože on SSSR nevyvrátil - Přišel k rozvalu ekonomiky a systému. Pak reformoval - nereformovatelné. Kdo pamatuje na mírové rozhovory s R.Reaganem - 1986 v Reykjavíku ... Propagandisticky mírové snahy Kremlu - Ve skutečnosti krize financí. Stalin, pak jistě vystupuje do nostalgického popředí. I zmínka Putina o 25 milionech ohrožených Rusů na nedomácím prostředí = To jsou ti cestující CK, které tam generalisimus vyslal ! V podstatě neuvěřitelné, nežije od r. 1953 - Žije se z něj dále - funguje to ... Jako obvykle - Rusko nefunguje, (už jsem psal). Za Cara - 11% HDP na USA. Dnes, je to 12.5% ! Jistě, obě země porostly, ale ten poměr se za 100 let - Nezměnil, i neuvěřitelné ... ! Pak se tedy s ochotou vyzbrojuje a válčí dále - Na tom vlastně stojí pilíř tradic a moci celého Ruska ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Také USA poskytlo Gorbačovy miliardu dolarů na ubytování stahováných okupačních vojsk.

1 0
možnosti
JS

J24a57n 13S37e35m80i45k

11. 7. 2017 12:40

nemecko, ne USA

0 0
možnosti
BD

Jistě tomu nebudete věřit,ale vše souvisí se zlatými bondy a bankou JP Morgan. Vše vychází ze smluv a dluhopisů z let kolem roku 1924 a poválečných dohod v Německu. Některé platby do Ruska byly podmíněny sjednodnocením Německa a podobně.Gorbačov jen vydělával či uvolnil peníze získané ve válce. Je to můj obor a mám to značně prostudované. Tady se o tom raději nepíše nic.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........