Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

V18í31t 78K91u87č87e97r53a

16. 7. 2017 12:01

Ano snílků máme pořád dost. Když se někdo za 4 roky neosvědčí to nevadí třeba v dalších 4 letech bude líp.. že?

1 0
možnosti
Foto

Jediná pravda je, že Babiš v příští vládě by neměl být. RvRvRv

14 3
možnosti
BD

A jak to chcete pane Kindl udělat ? Zakázat demokratické volby ? A hlavně jaké jsou Vaše argumenty pro tento krok,když ho tolik prosazujete ?

2 2
možnosti
Foto

Pan Fiala evidentně žije v nějakém jiném světě, pokud se domnívá, že právě on bude jako vítěz voleb sestavovat vládu (ve skutečnosti se s ním nikdo o ničem po volbách bavit nebude). ;-O

3 7
možnosti
JS

Nemohu si pomoct, můj typ na příští vládu je ANO + ODS. Bez Fialy, ale s Babišem.

1 8
možnosti
BD

Ve své podstatě správný názor. ODS a ANO mají základní ideu úplně stejnou a jde jen o boj úředníků.

1 4
možnosti
JN

Vytrženo z kontextu.

"Počkejme, co bude po volbách. V případě hnutí ANO je zde stále rovnítko mezi ANO a Andrejem Babišem. Ten musel odejít z vlády z důvodů, které trvají. Andrej Babiš nemůže být součástí ani příští vlády. Pro mě jsou to hypotetické otázky."

7 2
možnosti

Fialova věta je zvoláním, výzvou, povzbuzením. Jestli chcete dát kus svého hlasu Babišovi, volte Piráty. Já raději ODS, byť jsou nudní, bázliví a pramálo sympatičtí. U voleb je třeba přemýšlet hlavou. Těch slabochů, kteří spoléhají na "pevnou ruku", a půjdou to hodit Babišovi, bude až až. Čili Fialova výzva je správná a užitečná.

6 3
možnosti
BD

Úvahy představitelů ODS již nesnáším i když jsem je vždy volil. Úvahy Pirátů jsou novou krví v této společnosti.

0 2
možnosti
JL

Každý to chápe jinak. Já to chápu tak, že strach z Babiše je opravdový. Naštěstí máme Senát, kde mu případně aspoň ústavní zákony neprojdou. Ale lepší by bylo, kdyby byl pan Babiš vyšachován i přes předpokládané vítězství.

8 1
možnosti
NM

...tak nevím zde se ho bude někdo ptát..;-D

2 0
možnosti
BD

Senát navrhuje Babiš zrušit, jako zbytečnou instituci. A má plnou pravdu. To není žádná pojistka ve tvorbě Zákonů . Jsou tam stejní lidé jako v parlamentu.

0 0
možnosti
Foto

To, že někdo v příští vládě být nemůže, lze chápat jako politické prohlášení. Takto nějak se v roce 1998 vymezoval Klaus proti ČSSD a proti takovéto politické agitaci nelze nic mít.

Ale zajistit to nějak mocenskými prostředky? Pak je namístě otázka, zda se pan Fiala již dočista nezbláznil?

6 3
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........