Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A25l66e21š 13M43e11r11t28a

18. 7. 2017 20:41

Rozpad Ukrajiny předpověděl, mimo jiné, již v roce 1996 S. Huntington ve své knize Střet civilizací.

1 1
možnosti

P10e61t84r 82T29o20m54e62k

18. 7. 2017 16:04

Možná by bylo nejlepší rozpustit vás, Bedřichu Dvořáku. To by byl krok správným směrem podle mě.

6 2
možnosti

..asi by to nebylo od věci, vzhledem k tomu, že na svém domovském Sputniku nazýval ty, kteří nezdíleli jeho proruské názory, lidským odpadem..

3 1
možnosti
Foto

To je jako ironie, nebo je to myšleno opravdu vážně? Není-li to ironie, tak si představme, že se vaši sousedé domluví, jak si rozdělí váš majetek, protože oni ho chtějí už dávno a vaše nároky na něj jsou snadno zpochybnitelné. Co jste to vůbec za člověka?

12 0
možnosti

bordel na Ukrajině trvá již moc dlouho a nikam to nevede. Žvaněním o expanzi Ruska také nic nevyřešíme. Nechme Ukrajince, ať si věci vyřeší sami.

0 5
možnosti

Takže k nikým neuznané Jižní Osetii, Abcházii a Podněstří nám přibude ještě "Malorusko". Ruská Horda plánovitě destabilizuje sousední země, vytrhává z nich kusy území a zřizuje tam nestabilní, žebrácké a na Rusku závislé banánové republiky. Pořád stejná stará koloniální politika a je úplně jedno jestli tam vládne car, Brežněv nebo Putin.Rv

11 0
možnosti

Nejdřív Velkorusko, nyní Malorusko a přes Mikrorusko to zakončí to nejlepší, Zadnerusko...:-)

5 0
možnosti
Foto

Vážený pane , Ukrajina je považována za kolébkuvšech Slovanů a z Ukrajiny přišli i Češi. Na území dnešní Ukrajiny bylprvní stát Slovanů Kyjevská Rus. Ukrajina byla centrem prvního státuvýchodních Slovanů - Kyjevská Rus. Od 10 stoletído 11 století zde byl nejsilnější stát v Evropě a přijal v roce 988křesťanství. Ve 13. století Ukrajina patřila pod Zlatou hordu apozději pod Litvu, ale určitou samostatnost si zachovávala. V roce1648 byla Ukrajina opět obnovena úplná samostatnost na dobu 100 let Pak opět serozpadla a dělilo se o ni několik států.. V roce 1991 získala samostatnost vpůvodních hranicích, které měla v roce 1648. Její samostatnost uznalo Rusko a zavázalo se chránitnezávislost a celistvost Ukrajiny. RvRvRv

3 0
možnosti

V rámci velkého stěhování národů přišli Slované i Češi z mnohem delší vzdálenosti než z Ukrajiny. A ve své podstatě to dnešním Ukrajimcům je srdečně jedno. A chtějí žít již konečně normálně.

0 0
možnosti
Foto

Projekt Maloruska je za hranou, pokud nenavrhuje řešit otázku jeho rozlohy v referendu.

Představte, kdyby Polívka ve Valašském království vyhlásil něco takového s platností pro celé Česko.

3 0
možnosti

Když by to mělo nějaký smysl,tak proč ne. Referendum přijde následně. Všechno je lepší řešení než válečné blbnutí současnosti.

0 0
možnosti
Foto

J95a34k94u63b 97R98o10t76h

18. 7. 2017 13:45

Vám se musí Mnichov 38 nesmírně líbit. Trojí dělení Polska také. Ostatně názory starých rakouských Němců na existenci ČSR též. Co?

Mimochodem, nikoliv, dumajeve, není to pokračování Minských dohod. Je to jejich flagrantní porušení. Ale můžete to zase na Sputniku okomentovat a pak sem lhát, že tam nic nepíšete.;-€

7 0
možnosti
Foto

Neschopnost a neochota Ukrajiny už po více než tři roky řešit otázku autonomie Donbasu a Luganska také nesvědčí o snaze dodržet Minské dohody.

2 3
možnosti

To je dobrej fór. A teď tu o krtečkovi prosím.

4 0
možnosti
Foto

za pár týdnů po tomhle "projektu" ani pes neštěkne.

5 0
možnosti

A pak si rozparcelujeme váš barák a zahrádku. Jestli nějaké máte.

Vypadá to, jakoby jste se učil u Hitlera.

10 0
možnosti

Vážení pánové Roth,Šrejbr,Rzyman, Matuška a další.

Nechte uvažování a konání na lidu současné Ukrajiny. Kecáme jim do toho již moc dlouho.Oni si poradí sami. Nás se tato problematika vůbec přímo netýká.

1 4
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........