Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J78a73k71u69b 41R84o50t11h

22. 7. 2017 15:28

Možná vám tu energii bere vaše přispívání na sputnik. Zamyslete se. ;-D

0 0
možnosti
VR

A já myslel, že si chodíte pro energii a "neději" na Sputnik...:-P p.s. on ještě dnes někdo pálí dývka?8-o

1 0
možnosti
BD

Vážený pane Růžku !

Jestli někdo pálí DVD nevím a je mi to srdečně jedno. Kdo používá výhradně flash paměti tak má občas mrtvičné stavy. A kdo je specialista na cloud úložiště,tak má zase smůlu na libovolné hackery. Ale obecný lid ještě na internetu nedokáže mnoho věcí najít. A lidé starší generace se pořád internetu bojí a to, protože je pořád někdo něčím straší. Jsme hrozná generace pitomců, kterým dokonce vadí,že Rusové používají k propagaci třeba ten Váš Sputnik.Český server made in USA velmi chybí a vůbec nevíme jaká je v USA skutečná pravda u obyčejných lidí. Stejně neznáme podrobnosti o Rusku či Číně. A to mi opravdu schází k jakémusi klidu a štěstí. Osobně jsem optimista a věřím ,že vývoj lidské společnosti je objektivní proces a oblbování lidí politickou situací nemá stejně smysl. Proto ani nemají velký smysl přicházející volby kdekoliv.

Nejbližší roky nám ukáží,kam a kudy směřuje naděje a síla světového společenství. Já mám svoji představu a Vy máte také svoji. Uvidíme,komu se bude líbit skutečnost více.V Až na výjimky jsou na světě lidé všichni stejní a mají rozum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........