Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ministr zdravotnictví Miloslav Ludvík je jako exředitel nemocnice v Motole na takové odborné téma zde otevřené autorem blogu totální diletant, neboť je nelékař. A ministrem se Ludvík stal (po Svatoplukovi Němečkovi z MS kraje) mimochodem jenom proto, aby se na přání Sobotky stal ve volbách jedničkou pražské ČSSD. K tomu ovšem nakonec nedošlo a tak "pan vyšachovaný ministr Ludvík" je na postu ministra pouhou namalovanou a pro ČSSD dnes nepotřebnou figurkou.;-O

0 0
možnosti
BD

O pěstování řas v Jižních Čechách se mluvilo tak před 50 lety.Pokud se pamatuji,šlo o výživu kosmonautů. Konopí mohou žrát i krávy a květ se používá na léky.

0 0
možnosti
RP

A nejen konopí, je i jiná surovina, kterou máme přímo u nás v ČR - viz. http://www.ceskarasa.cz Dokonce se o ní zmiňuje i NASA v dokumentech z roku 1979. U ní se aspoňn ví, že minimálně 50 let se tělu nic při užívání nestane. U THC se to ještě neví, ale už se zjistilo, že lidé kouřící marihuanu mají potomky, kteří se rodí s předpokladem rakoviny a že tedy tétoo generaci sice THC pomáhá, ale dalším už bohužel ne.

0 0
možnosti
BD

Kouřit marihuanu není ten optimální způsob užívání. Dnes se používá vaporizace neboli inhalace par z pryskyřic v konopí obsažených. Tam se jistě ten rakovinotvorný účinek sníží i když popisujete nějaké genetické mutace. To opravdu neznám.

0 0
možnosti
JR

J13a39n 96R91á63ž

3. 8. 2017 17:28

Jejda, jejda! Vy to schytáte, zejména od lidí považující veškeré léčebné postupy, kterými alopatické medicína opovrhuje, div ne za satanistické.

Dávám karmu i když s titulkem nesouhlasím, neb i mezi lékaři, ještě nedávno odmítajícími alternativní metody léčení, roste rapidně počet osvícených, kteří se už nestaví odmítavě k osvědčeným postupům celostní a přírodní medicíny.

4 0
možnosti
BD

Máte úplnou pravdu a v článku takového lékaře i představuji.Dnes se psychiatrie považuje málem za pavědu,ale tady je budoucnost lidstva. Kupodivu ti " lékaři bez hranic" k nim nepatří a nemohou přírodní medicínu ničím nahradit. V "naší civilizaci jsme nahradili "přirozený výběr" chemií a dalšími postupy a nejsme schopni doposud tento trend zvrátit.Ostatně i tzv. atestace lékařů napomáhá potlačovat nové poznatky. Osobně znám případy, kdy lékaři musí postupovat tajně a s velkými riziky při realizaci vlastních znalostí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........