Diskuse

Centrem Prahy v sobotu prochází průvod hrdosti leseb, gayů, bisexuálů a translidí.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^v podstatě souhlas-nevadí mi ale nevím proč mají potřebu to tak zdůrazňovat

2 0
možnosti
KC

V jedné věci s autorem nesouhlasím, píše: "...co bude za několik generací, nám může být ukradené. My tady již nebudeme." Je fakt, že tady nebudeme, ale i na nás záleží, jak bude ona budoucnost vypadat. Žít ve stylu "po nás potopa", je neodpovědné, i my máme povinnost směrovat perspektivu tak, aby byla k životu těch, co přijdou po nás. Jestliže na tuto povinnost rezignujeme, pak jsme byli mrtvou generací, která se nějakým zázrakem a náhodou objevila na světě a nezanechala nic, co by bylo přínosem.

1 0
možnosti
BD

Myslet si,že lidé ovlivní svůj vývoj je asi problém. kdyby to tak bylo,tak tu již máme dávno ráj na zemi. Lidstvo se samo ničí navzájem. Stačí se podívat dnes na každý den.

Jde o objektivní ukazatele, které jsou ovlivněny mnoha faktory. Sázet na nějaké rozumné uvažování nejde. Veškeré problémy jsou vlastně způsobeny chybnými rozhodnutími.Ovládnutí lidí umělou inteligencí asi nebude to správné ořechové.Snad existuje něco jako Bůh,které nás ovlivní.

0 0
možnosti
Foto

J94a24k32u23b 83R80o90t35h

12. 8. 2017 15:22

Víte vy co? Já denně čtu několik zpravodajských serverů (mainstreamových;-D ) a kdyby nebylo blogů zoufalých hysteriků, tak ani nevím, že nějaký průvod Prahou jde. Čím to asi bude? :-/

4 1
možnosti
Foto

Ono stačí zapnou si televizi. Právě tomu byl věnován asi dvouminutový šot.

2 2
možnosti
LV

HEBREWS 13:4

4. Poctivéť jest u všech manželství a lože nepoškvrněné, smilníky pak a cizoložníky souditi bude Bůh.

II PETER 2:9 Umíť Pán pobožné z pokušení vytrhnouti, nepravých pak ke dni soudu potrestaných dochovati.

ROMANS 1:21

23. Nebo směnili slávu neporušitelného Boha v podobenství obrazu porušitelného člověka, i ptactva, i hovad čtvernohých, i zeměplazů.

24. Protož i Bůh vydal je v žádosti srdce jejich k nečistotě, aby zprznili těla svá vespolek.

25. Jako ty, kteříž směnili pravdu Boží za lež, a ctili i sloužili stvoření raději nežli stvořiteli, kterýž jest požehnaný na věky. Amen.

26. Protož je vydal Bůh v žádosti ohavné. Nebo i ženy jejich změnily přirozené sebeužívání v to, kteréž jest proti přirození.

27. A podobně i mužské pohlaví, opustivše přirozené užívání ženy, rozpálili se v žádosti své jedni k druhým, mužské pohlaví s mužským pohlavím mrzkost pášíce, a spravedlivou mzdu, kteráž na jejich blud slušela, sami na sebe uvodíce.

28. A jakož sobě nevážili známosti Boha, tak i Bůh vydal je v převrácený smysl, aby činili to, což nesluší,

29. Jsouce naplněni vší nepravostí, smilstvem, nešlechetností, lakomstvím, zlostí, plní závisti, vraždy, svárů, lsti, zlých obyčejů, 30. Utrhači, pomluvači, Boha nenávidící, hánliví, pyšní, chlubní, nalezači zlých věcí, rodičů neposlušní, 31. Nemoudří, smluv nezdrželiví, beze vší lítosti, neukojitelní a nemilosrdní. 32. Kteříž vědouce o tom právu Božím, (že ti, kteříž takové věci činí, hodni jsou smrti), netoliko ty věci činí, ale i činícím nakládají.

3 3
možnosti
Foto

J17a85k47u59b 16R88o89t73h

12. 8. 2017 15:24

Pán nás ochraňuj od samozvaných nevzdělaných charismatických vykladačů Písma. :-/

6 2
možnosti
ZB

Juchání na povel...?To si jako myslíte,že všechny ty lidi tam nahnala nějaká totalitní stranická organizace?Pokud jste začal takhle hloupě,tak dál to nemá smysl číst...

4 3
možnosti
ZD

Jen si to pane Bárto v klidu přečtěte celé. Vaše názory a alegorie jsem dnes již komentoval. Autor to napsal velmi, velmi uvážlivě a osobně souhlasím s jeho názory na 100%. Ty Vaše alegorie se stranickými organizacemi....

6 1
možnosti
PK

Nebudu tam a ani vy nemusíte,,,

2 0
možnosti
DH

D42a33v20i91d 49H89o14l89e72c

12. 8. 2017 14:49

Pochod podle hesla: já jsem bu.erant,kdo je víc.Můžeme je tolerovat,ne respektovat.Respekt si musí každý zasloužit.Na to nemá žádná sexuální úchylka daný nárok.

12 0
možnosti
BG

Jo. A proti tomu tam vystoupilo pár nácků s heslem "Já jsem hetero, kdo je víc."

2 0
možnosti
KP

Pan Čunek popsal tento pochod velmi výstižně.

8 0
možnosti
JL

Přej, bude ti přáno. Dej, bude ti dáno. Ti lidé se prostě baví. Nic víc bych za tím nehledal a už vůbec ne, juchání na povel.

5 5
možnosti
Foto

Tento způsob letni zábavy zdá se mi poněkud nešťastným (volně podle V. Vančury).

3 2
možnosti