Diskuse

Má privátní zdravotnictví obecně nějaký vyšší smysl ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Základem je zrušení všech násilím vymáhaných plateb a nechat lidi aby si vytvořili , na základě dobrovolných vztahů, takové služby a instituce, které jim budou pomáhat a sloužit.

0 0
možnosti
DB

celý systém zdravotního pojištění je jen zneužit, právě tak jako sousty jiných systémů, a to včetně pojišťoven atp a účel je jen jeden jediný

UDRŽOVAT LID V PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI A PŘIMĚŘENÉ CHUDOBĚ....tedy jim odčerpávat jak finance tak i čas....čas se hodí ke studiu............a čtení a diskutování.......a čím méně času lidé mají, tím méně diskutují a méně čtou..a méně vědí...a tím se stávají přiměřeně tupými.................

jeden ze základních kamenů zneužití zdravotního systému k tomuto účelu položil v OVAL OFFICE jistý NIXON...........

0 0
možnosti
Foto

Stát nezískává peníze od dobrovolně platících zákazníků a proto mu chybí možnost ekonomické kalkulace. Z tohoto důvodu bude vždy špatný investor a hospodář.

0 0
možnosti
BD

Vážený pane Kšíre !

Uvažuje jednoduchou metodou a nemáte pravdu. Umělá inteligence dokáže hlídat veškeré vstupy i výstupy bez přímé účasti lidí. A výsledkem je správná ekonomické kalkulace. Mimochodem se vůbec nepočítá s výběrem daní jako dnes. A zdravotní povinné pojištění je jen daň. A když společnost změní způsob uvažování a účtování svého rozvoje,tak tam nemohou figurovat soukromé firmy vůbec. Ani na obslužné bázi. Zdaňovat se musí pouze skutečná spotřeba na posledním stupni a zpětné přerozdělování musí hlídat umělá inteligence pomocí informačních kanálů. Bude to sice již takový Matrix,ale jiná cesta není.

Ani takové povinné pojištění vozidel již nebude moci být podvodný ústav pro okrádání lidí a firem. Pojištění je vcelku zbytečná záležitost,když se vše bude řídit jinak. Dnešní snaha o sdílení čehokoliv je jen začátek nových úvah a myšlenek. To asi pochopíte.

Co to je stát dnes ? Jen souhrn rozhodnutí nějakých úředníků,kteří nejsou zainteresování přímo na výsledku. Proto si myslíte,že nějaká Penta je třeba kolektiv neúplatných géniů,kteří pracují jen pro dobro svých majitelů. Ani snad nechci vědět, kdo za Pentou stál a nyní stojí a jak se dostali k tak obrovskému majetku. Znám jen jednoho člověka z tohoto kolektivu a nevěřím mu ani pozdrav.

I pan Babiš se soukromě angažuje ve zdravotnictví na mezinárodní úrovni.

0 0
možnosti
VV

Pokud bude fungovat stejne jako to nemecke, tak urcite. Jenomze to si zemich koruny ceske nedovedu predstavit.

0 0
možnosti
BD

Třeba v Německu nemají žádné EET.Ale mají celou zemi zmapovanou a každý podnikatel si může zvolit vypočítaný paušál( různě velký podle sídla provozovny) a nebo účetnictví. A skoro všichni zvolí paušál. Samozřejmě se jedná jen o malé firmy s několika zaměstnanci. Jednoduché a geniální.

0 0
možnosti