Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Ále, to je drama!

Na Novinkách jsem k panu "pirátovi" napsala hlášku Ivana Hlinky - "Hlavně se z toho nepos.at" a mám blokaci.;-D

0 0
možnosti
MB

M22i76l97o74š 36B71é48m

29. 8. 2017 13:44

Protože to zavání svévolnou šikanou. Když už policista někoho obtěžuje, měl by k tomu mít dobrý (a opravdový) důvod.

0 0
možnosti
JS

Lituji, ale nejsem známá osoba, dokonce neznám toho "postiženého", ale nevím proč by policajt nemohl zkontrolovat každého, kdo se mu nezdá.

1 0
možnosti
PK

Proč by proboha měl policajt kontrolovat někoho, kdo nic neprovedl?

2 0
možnosti
VH

Hmmm

1. Jak si představujete realizaci hesla "Prosazujeme osobní odpovědnost a odvolatelnost politiků."? Budeme každý týden chodit hlasovat, že chceme někoho odvolat? Nebudou hlasovat voliči kterékoliv další strany pro odvolání?

2. Hezké: "Ochranu občanů před šikanou – živnostníci a e-shopy jsou pronásledováni státem, zatímco ročně z Česka plynou stovky miliard do daňových rájů. Dlužníci s více exekucemi čelí bezvýchodné situaci, když jejich dluhy narůstají díky poplatkům za každou exekuci zvlášť." Jen nechápu, kde je ta ochrana před šikanou! Vy ano? Neexistuje dávno povinnost slučovat exekuční tituly? Ví piráti vůbec něco o současných zákonech?

3. "prosazujeme svobodný přístup občanů k informacím i svobodu projevu a právo na soukromí." Něco z toho tady neexistuje? Příslušné zákony tady jsou a poslanci nic jiného než přijímat zákony nemohou.

Já bych řekl, že jsou to obvyklé kecy nových stran, á la VV, ANO, Okamura, Mach, ...

0 0
možnosti
BD

Pirátská strana je na scéně již dost dlouho.Podobné strany jsou v celé Evropě. Ve vedení jsou vzdělaní lidé a mají ve svých názorech jasno.

Podrobně bychom mohli probrat veškeré vaše dotazy. Existuje i možnost kontaktů.

0 0
možnosti
PD

P27e69t21r 66D31r48a11p18a78l

29. 8. 2017 10:02

asi bych za tím konspiraci neviděl. Pan Bartoš je sice známá osoba, ale více méně jen těm, co se zajímají o politiku nebo sledují kanál ct24. Na ulici jeho vzhled bude pro většinu evokovat právě příslušnost k jisté (a)sociální skupině. prostě aktivní blbec si chtěl připsat čárku a te ́d má na krku inspekci

1 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........