Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

A co by se vám líbilo víc ? Aby se to řešilo vojenskou cestou ? Hospodářské sankce je jediný způsob, jak na KLDR tlačit, aby přestala provokovat s jadernými zbraněmi. Nejlepší a nejjednodušší řešení by ovšem bylo, kdyby ji Čína a Rusko přestaly podporovat. Ty to ovšem neudělají jen proto, aby zůstaly v opozici vůči západnímu světu.

7 0
možnosti
BD

Nejlepší by bylo kdyby USA,Japonsko a Jižní Korea se nepřibližovali blíže než 500 ikm k pobřeží KLDR. To je podmínka Severní Koree. Samozřejmě vše ustane až se obě Koree spojí jako Vietnam.A to může být velmi brzy.

Ostatně USA hrozí i Japonsku a Německu,kteří mají pořád statut okupované země. To také nevíte ?

1 8
možnosti
Foto

Tohle už je fakt moc.

4 0
možnosti
BD

Vám by vadilo spojení států KLDR a Jižní Koree - Proč ?

0 0
možnosti
Foto

Jé, já bych chtěla být také tak ohrožená jako Německo a Japonsko 8-o:-)

3 0
možnosti
BD

Myslíte si,že se to Japoncům a Němcům líbí. Oba tyto státy mají statut okupovaného území státem USA. Ani Merkelová se nemůže svobodně rozhodnout. To nevíte ?

0 0
možnosti
PK

Jižní Korea se nemá přiblížit k pobřeží KLDR blíže než 500 km? Snad i žák zvláštní školy ví, že KLDR a Jižní Korea spolu sousedí, takže mohl by jste vysvětlit a to nejen mně, ale i ostatním, co má Jižní Korea dělat? Neměli by představitelé Jižní Koree angažovat Adama Bernaua, který by jim pomohl vyřešit problém s pohybem kontinentů (i když v tomto případě jen části poloostrova). Bože, je hrůza pomyslet, že i Vy máte volební právo...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........