Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Předseda ODS Petr Fiala zřejmě kalkuluje (jako profesionální politolog) tak, že v předčasných volbách Babiš spadne na úplnou nulu a 30 procent získá právě ODS. Jen mi stále není jasné, kvůli čemu by měli voliči volit právě "nemastnou-neslanou ODS" a dát jí tolik hlasů? Třeba jen kvůli tomu, že ODS chce zrušit EET??

1 1
možnosti

Jste straník ? Nebo to poznáte pohledem z venku ?

0 0
možnosti
Foto

Jsem si úplně jistý, že zvolení poslanci vědí, co je zastupitelská demokracie, oni to určitě vědí.

Vy v tom máte velký hokej.

1 1
možnosti

Ano, zastupitelská demokracie. A pokud jsem se nechal zastupovat stranou, která slíbila, že s Babišem nepůjde, tak si přej, aby svůj slib splnila. Jen tak mě zastupuje. Nechci, aby se zesměšnila. Ano, to je zastupitelská demokracie.

5 0
možnosti

Ehm. Babiš je trestně stíhanou osobou. Ve slušné společnosti takový člověk nekandiduje. To, že kandidoval a volilo ho 1,5 milionu lidí, nás před světem posouvá na roveň banánových republik. Pokud by s takovým někdo začal spolupracovat a znemožnil jeho znovuvydání pro pokračování v trestním stíhání, klesli bychom až za ty banánové republiky.

8 2
možnosti

Být trestně stíhaný na základě udání nic neznamená. Lidé to vědí a uvidí výsledky. většina " starých" politiků má s Babiše strach.Za poslední 3 roky si zajistil rozsáhlé informace a může udeřit také.

2 1
možnosti
Foto

Kdyby ANO prohlásilo že bude vládnout, ale bez Andreje Babiše a Foltýnka, tak už by se jistě koaliční partner našel. Takže nejen ti malí, ale i ten největší má máslo na hlavě.

11 2
možnosti

M36i26l57a10n 26K42e76s19l

28. 10. 2017 21:29

30% voličů volilo ANO s Babišem a Faltýnkem.Nebyl by podraz na těchto voličích,kdyby ANO šlo s někým do vládní koalice bez Babiše a Faltýnka.Jak by asi dopadlo ANO ve volbách,kdyby tyto dva nebyli na kandidátkách.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........