Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

Vše, co směřuje jak proti sebevražedné politice EU, tak proti vašim názorům na islám, je dobré. Tudíž, z tohoto úhlu pohledu, i politika T.Okamury. Btw., co tak hrozného a zásadního se přihodilo v muslimských zemích, že se jim nedaří navázat na ty vaše " učence", filosofy, matematiky..!? V podstatě vždy jen dočasně těžili ze znalostí lidí, na dobytém území, sami nejsou schopni vytvořit nic.. Ani ty zbraně, co by tak nutně potřebovali, aby nás vyhladili nadobro. Kebab a tureckej med je jejich maximum..Islamonausea forever!!!

2 0
možnosti
BD

Vážený pane Bedřichu !

Máte neuvěřitelné znalosti o Islámu a zřetelně se bojíte tohoto životního stylu.Vůbec netušíte o organizaci tamního života a jeho školství. Právnické školy přirozeného práva jsou pro Vás zřejmě záhadou. Nejsem vůbec expert na Islám,ale chápu jistou nadčasovost vývoje lidstva v této oblasti. Tady rychle spějeme k obrovské krizi,kterou musíme překonat změnou názoru na lidskou společnost. Neexistuje žádný rozdíl mezi lidmi.Rasová segregace je nesmysl. A Genetické základy lidí v naší oblasti odrážejí veškeré dřívější vlivy a stěhování národů. Ostatně zásadní vliv Indoevropanů asi nikdo nespochybňuje. Jinak ve vaší reakci je vidět vliv komunistického přístupu po roce 1950. Jen používáte jiná slova.

1 0
možnosti

Jaká je Okamurova skutečná motivace je mi šumafuk. Momentálně je to pro mě prostě politik, který jako prioritu číslo 1 uvádí podporu přímé demokracie a jako takového ho budu obhajovat proti demagogům hledajícím tisíc jeden absurdní důvod, proč přímou demokracii ne.Jiří Zapletal.

+9/−4

1 0
možnosti
JL

Přímá demokracie je totální nesmysl. Nelze nechat lůzu rozhodovat o složitých věcech.

2 1
možnosti
OK

O12t38a 19K62i49n41c

4. 11. 2017 23:14

Ode mne karma. Okamura by nejspíš nechal zbourat i mešity, které jsou na jižní Moravě jako historické památky z dob tureckých nájezdů.

1 2
možnosti
BD

Okamura jen realizuje svůj Byznysplán na vydělání peněz. A to se mu podařilo díky hlouposti zdejší lidí,kteří mu na to skočili. Proto chce i do vlády a nikdo ho tam nechce.

4 0
možnosti
MK

Saudská Arábie slíbila muslimům v Evropě postavit 200 mešit. Umíte si představit, že by Vatikán slíbil té hrstce křesťanů v SA izolovaných v ghettu, že jim postaví byť jediný kostel? Ani s biblí v ruce se nemůžete projít po ulici; jde o hlavu.

Samozřejmě s mešitami jdou do Evropy i wahábismem posilnění imámové; i naši sunničtí muslimové měli a snad ještě mají takové kontakty.

Až uvidím na papíře deklaraci evropských muslimů, která bude v souladu s evropským právem, začnu přemýšlet o změně názoru. zatím platí v Evropě každý verš z Koránu a vzor Mohameda dle sunny a na tomto základě je oprávněný požadavek postavit islám mimo zákon.

Víru samozřejmě nikomu nevezmete, ale propagaci nenávistné ideologie lze i podle našich zákonů zakázat. Sluníčka tahají na světlo boží obecnou deklaraci o svobodě vyznání, ale v demokracii nemůže být bezbřehá, tedy v rozporu s principy.

viz. zák. č.3/2002 § 5

10 2
možnosti
JZ

Jaká je Okamurova skutečná motivace je mi šumafuk. Momentálně je to pro mě prostě politik, který jako prioritu číslo 1 uvádí podporu přímé demokracie a jako takového ho budu obhajovat proti demagogům hledajícím tisíc jeden absurdní důvod, proč přímou demokracii ne.

10 5
možnosti
BD

Přímá demokracije se musíá budovat odspodu - od měst a obcí. Podmínkou je změna zákonů a elektronizace Státní správy.A z domova budeme moci rozhodovat o mnohém. Jen to musí být jen hlas poradní,jinak to nikdo nezvládne.

Takovými nápady již můžeme realizovat mnohé.

1 5
možnosti
Foto

I73v38a83n 78M87a48r25e79k

4. 11. 2017 18:58

Pokud by Vám p.Dvořáku někdo pravidelně každý den za pomocí tlampačů jódloval za rozbřesku z minaretu , to by vám nevadilo ?

Na to tedy stavěný určitě nejsem . R^ [>-]

13 1
možnosti
BD

Dnes jsou měšity úplně jiné než si myslíte. A pravděpodobně zvítězí šiitské pojetí Islámu, jako je v Iránu. Je také velmi provděpodobné,že nastane značná změna v pojetí Islámu ve spolupráci s křesťanstvím. Jódlovat si budete muset sám.

2 3
možnosti
MT

Moc se omlouvám za mínus !

0 0
možnosti
RT

Tak se podívejte na evropské státy, kde se mešity staví a pak se tak hloupě ptát nebudete.

16 1
možnosti

...jako třeba Rusko?:-)

1 5
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........