Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M81i95l28a88n 98K46e25s70l

12. 12. 2017 22:17

Záleží vůbec na tom,co tyto elity natočili,co řekli nebo napsali.Vždyť ti pánové podepsali již takové množství všelijakých prohlášení a petic,že je nikdo nebere moc vážně.Lidé si myslí,že "peticováníů je jejich koníček.Nehledě na to,že lidé si již přišli na to,že dobrý doktor nemusí být zrovna dobrý politik nebo,že nositel Oskara může mít úplně jiné zájmy než normální "bouchal".V minulé prezidentské volbě již ukázali,že mají vlastní hlavu a na rady elit nedali.

0 0
možnosti
MM

Tohle je hrozný blog! Při úvaze jestli mám zdůvodňovat proč si to myslím, jsem si vzpomenul na jednu radu: zvaž jestli vysvětlovat, přítel to nepotřebuje, nepřítel nepochopí. Rv

2 0
možnosti
BD

Vážený pane Mudro!

Nikdo po Vás nechce zdůvodňovat, co si vlastně myslím. Já si myslím,že tak od roku 1965 je společnost v Československu nemocná, a po roce 1990 je to ještě horší.Žil jsem v té době a vím co říkám. Na co je nám růst průmyslu,který pro sebe nepotřebujeme a pěstování řepky,když nemáme vlastní zeleninu a ovoce. HAvel to sice říkal dobře,ale byl rychle poučen a nakonec odstraněn úplně. Babiš to možná myslí také dobře,ale všichni "zvolení" se rozhodli pro fašistický nedemokratický postoj a my jim to žereme. "Hnus velebnosti ! "V

0 0
možnosti
LB

Vy si osobujete právo rozhodovat o tom, kdo se smí či nesmí k něčemu veřejně vyjádřit, pane Dvořáku?

Otloukáte o hlavu komunistickou minulost Petru Pithartovi, který do KSČ vstoupil v roce 1960, kdy mu bylo 19 let. Mimochodem, Pithartův otec patřil k předválečným členům strany, za války byl vězněný nacisty. V letech, kdy "mladíček" Pithart do KSČ vstupoval, se toho o vykonstruovaných procesech 50. let moc nevědělo, v té době byly teprve zřizovány zvláštní komise ÚV KSČ, které tyto záležitosti měly osvětlit. Krutá pravda o komunistickém teroru vyplavala až o pár let později. Petr Pithart patřil mezi reformní komunisty (v 68. mu bylo 27 let), z KSČ vystoupil v září 1968, podepsal Chartu 77, v níž patřil k nejaktivnějším signatářům. V normalizaci byl perzekvován, stejně jako jeho otec (diplomat ve Francii) za svůj postoj v roce 1968.

Máte však plné pochopení pro jiného "mladíčka" Zdeňka Ondráčka, který byl jako dělnický kádr vybrán do Pohotovostního pluku VB. V něm působil nejen jako mlátička během Palachova týdne, ale byl i zapáleným ideovým agitátorem. Do KSČ Ondráček vstoupil v srpnu 1989 - tedy 20 let poté, co Pithart z KSČ vystoupil.

Ondráček v té době musel dobře vědět, že se dává do služeb represivních složek totalitního režimu, musel znát i pravou povahu režimu a jeho historii - od února 1948, přes teror 50. let až po normalizaci.

Je to vaše volba, pane Dvořáku...

7 1
možnosti
BD

Nejvíce mne štvou bolševické myšlenky paní Leono Blahová.Bohužel je to i Vaše volba.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu:

Nikdo z autorů PAMFLETU nemá kvalifikaci jako Ondráček.

Já si myslím, že by o ní ani nestáli a nikdy by jí neměli.

Ve vašich očích zřejmě nemají proto právo proti němu něco psát, že?

6 0
možnosti
BD

Nejde o kvalifikaci, ale o demokracii.Nejde vůbec o nějakého Ondráčka,ale o princip.A autoři a jejich úvahy nemají s demokracií nic společného. Škoda,že se takto musí ukazovat v zájmu jiných.

0 0
možnosti
PK

Jo taková je doba, karma R^

1 2
možnosti
Foto

všichni jsme se museli přizpůsobovat, mluvit jen odsud až pocud, Pafka, Svěráka nevyjímaje a o Pithartovi ani nemluvě. Bylo tu i pár těch, kteří se stavěli na zadní, bohužel byli mezi nimi i tací, kteří se vzpínali jen proto, aby uvolnili přední a mohli jimi přebírat obálky z patřičných míst jako odměnu za projev odporu k režimu.

2 3
možnosti
BD

O tom to je. I pánové Svěrák a Pafko se museli zapojit. Snad jim to někdo někdy nevyčte.

Proč je tady pořád tolik pitomců ?

0 5
možnosti
OP

Hodně promýchanej článek ;-D

0 0
možnosti
Foto

vám to ani při kouknutí na to co jste napsala nedojde? Asi jste v mládí málo četla. Já sice četl brak o partyzánech, ale při pohledu na hrubku se otřesu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........