Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už měl být mnohokrát konec světa, taky měl padnout dolar, dojít ropa, nastat komunismus a tak. Nevím proč z řečí o špatném stavu Ruska dělat drama. Zvláště když ta země na tom fakt není nejlíp navzdory tomu, že má spousty přírodních zdrojů.

2 0
možnosti

Rusko už mnohokrát padlo, jen západ je nepoučitelný a myslí, že když s ním "zresetuje" vztahy, změní se tam něco k lepšímu. To se ale nikdy nestane, Rus se nikdy nevzdá toho, o čem si myslí, že mu patří - do té skupiny patří, bohužel, i ČR. Naše "propaganda" vykresluje Rusko takové, jaké ve skutečnosti je - obrovská hrozba, proti které jsou rizika plynoucí z migrace jen slabý odvar.

Současné militantní Rusko je jako rakovina, která se snaží metastázovat do Evropy a je nutno přiznat, že se mu to daří. Nám to žádný propsěch nepřinese :-(

4 1
možnosti
Foto

Ale ten Západ nejdříve to Česko radostně vydal? A my jsme sami do Ruska chtěli už tak od poloviny 19. století. Měl nám vládnout někdo z carské rodiny.

2 3
možnosti

Jak jsem popsal níže, tak Rusko je ve stavu, který by většina civilizovaných zemí považovala za pád. Když už ale rozebíráme perspektivu Ruska, tak je tady jeden velký problém, kterým je demografie a islám v Rusku. 1. Etničtí Rusové dlouhodobě vymírají 2. V Rusku probíhá znatelný odliv vzdělaných a schopných Rusů do zahraničí. 3. Narůstá populace národů vyznávajících sunnitský islám. 4. Tyto jevy v kombinaci znamenají, že za třicet let bude každý pátý Rus muslim a za dalších třicet let každý třetí. Když k tomu přidáme vzrůstající nacionalismus a zaostávání za Západem, tak se rozpad Ruska nejeví jako nereálný. Je to problém, protože Rusko civilizované a prosperující je pro Evropu přínosem, ale k tomu Putin nepřispívá.

7 2
možnosti

A40l62e74x 43G31r54e60g93o60r

16. 12. 2017 20:36

No a my jsme na tom snad lépe? My nevyjímaje, vzdělání lidé sek nám jen hrnou , prostě ráj na zemi. Není už na čase nechat Rusko na pokoj a starat se sami o sebe?

4 3
možnosti
Foto

Vypadá to, že se naše propaganda učí u blogera Jana Zieglera.

Podle Jana Švadlenky Rusko splňuje definici fašismu, ale na Ukrajině se staví pomníky Stěpanu Banderovi, Pobaltím pochodují neonacisté a obyvatelé ruského původu tam nemají volební právo, ale na vině je Rusko.

Na Ukrajině nelegitimní pučisté násilím svrhli legitimně zvoleného prezidenta, proti vlastním občanům ruského původu, kteří je odmítli uznat za svoje nové vládce poslali vojsko, aby je vyvraždili jako teroristy, ale na vině je opět Rusko.

Západní "demokracie" ovšem umí ze zločinců udělat oběti a z obětí zločince.

Musíme si uvědomit, že i Roland Freisler byl právník: https://cs.wikipedia.org/wiki/Roland_Freisler . Pro Vás karma R^

4 8
možnosti
Foto

Ale pozor, pane Petříku, tohle NEJSOU FAKTA, tohle je, pouze a jenom VÁŠ NÁZOR.

11 2
možnosti

Ostatně, pane Dvořáčku, víte o tom, že už Rusko několikrát padlo, pokaždé, když mu to předpovídali? Není to zase tak dobrý vzor pro nikoho. Leda na věčnou bídu pro všechny.

5 0
možnosti

Pokrokové levičáctví také funguje jen v pomatených hlavách určité skupinky lidí, kteří do omrzení nedovedou přiznat historický fakt, že od dob carského Ruska, přes období SSSR a až do dneška Rusko nemá nato srovnat se se zeměmi EU. Stačí jen porovnat roční HDP jednoho občana Ruska s občany zemí EU. Stále diskutovat o Rusku nemá smysl. !!

10 0
možnosti

Máte naprostou pravdu. Rusko je nutno nechat na pokoji, což asi nelze.

1 0
možnosti

Vy jste opravdu přesvědčen, že jinak než fašistickou vládou, napadáním okolních zemí a škoděním po celém světě hybridní válkou to v současném Rusku nejde? Trochu tím popíráte svá slova, že nejste příznivcem Ruska, protože jste.

13 0
možnosti
Foto

To je fakt zajímavé, že svobodný svět bojí hybridní války, i když sám nejdříve provozoval Svobodnou Evropu i organizoval vysílání agentů.

1 10
možnosti

Co já pamatuji, tak západní imperialismus a revanšismus měl být už dávno na smetišti dějin.:-/

8 0
možnosti
Foto

A vy se divíte? Podívejte se jak o Rusku píší jeho přátelé a musí Vám dojít mnohé: "Trochu se to začalo rozjíždět se Sakašviliho útokem na Jižní Osetii a pak se ta hysterie postupně stupňovala. Nesmírný kravál byl kvůli Pussy Riot, pak kvůli Soči, na té nesměl zůstat ani chlup suchý.

A korunu tomu nasadil pokus USA vyštípat Rusy ze Sevastopolské základny. A já jsem přesvědčen, že by Rusi klidně riskovali i válku, ale tu základnu by nepustili. Ale, naštěstí se to obešlo bez jakéhokoli krveprolití, mírumilovně"

8 0
možnosti
Foto

A nebyli snad ochotni Amíci kvůli Kubě v r. 1962 riskovat i třetí světovou?

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS