Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stejně tak je hloupost stavět politiku na tom, že jeden konkrétní člověk a ne někdo jiný má být premiérem, zejména když ten člověk je trestně stíhán.

2 1
možnosti
Foto

Jak mi jindy pijete krev, máte mé plus. Bez výhrady souhlas.

0 0
možnosti

Byt Andrejem babisem, sel bych do koalice jen bez toho chovance.

1 0
možnosti
Foto

Být AB, odstoupil bych asi tak, jako když firmu přenechal na oko někomu jinému. Ostatní by šly do vlády s ANO bez AB, ač by ten stále tahal za nitky. Při jeho protřelosti ho v tomto opravu nechápu.

1 0
možnosti
Foto

1) „Stavět politiku na odporu k jednomu muži je hloupost.“ Snad souhlas, nicméně nejde o to, komu kdo šlápl na kuří oko, nýbrž o to, že je pan Babiš důvodně podezřelý z podvodu, o jeho komunisticko-StBácké minulosti ani nemluvě. „Vyberte si lepšího šéfa a pak se můžeme bez emocí bavit, snad i dohodnout.“

2) „Také je podivné, že jsou v klidu jen komunisté.“ – Podle mě to podivné není.

3) „pan Babiš ve funkci ministra financí si zajistil dostatek důkazů na všechny podezřelé.“ – Nevěřím; kdyby už dávno neseděli, minimálně by byli vyšetřovaní. Podle mě kecáte jako zajíček na mezi.

4...) se mi nechce komentovat, ale bylo by co.

0 0
možnosti

Nejsem obdivovatel Andreje Babiše a dokáži si představit,jak vybudoval Agrofert. Jistě nejsem sám a mnoho politiků netrpí zamlžením myšlení. Kombinace závisti a velmi nízkých pudů dělá divy. Jen Andrej Babiš s tímto vývojem musel počítat a počítá. V tomto boji on neprohraje.Má dostatečně nabito. Veškeré důvody,které uvádějí i diskutéři jsou jen kecy ,ničím nepodložené.. Pravda je úplně jinde.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........