Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Pane Dvořáku myslím si, že já ani Vy se toho již nedožijeme. Nehledě k tomu, že vzroste poptávka po pracovnících s vyšší kvalifikací. To rozhodně Česko nevychovává. Proto Vám doporučuji stůjte prosím pevně na zemi. Doufám, že nepíšete své blogy již z omezeného ústavního prostoru.;-)

0 0
možnosti
BD

Vážerný pane Cestře.

Chybí vám vzdělání a přehled o vývoji ve světě. Co dnes znamená člověk s vyšší kvalifikací ? NIC. Jde o nutnost celoživotního dostupného vzdělávání. Automatizace,robotizace a umělá inteligence je základ nastupující průmyslové revoluce 4.0. Úděl lidí již není nahradit práci strojů a robotů!

0 1
možnosti

Nějaká nová forma komunismu, tentokráte po vzoru Číny?

0 0
možnosti
JL

Vase průmyslové revoluce 4.0 je stale utopii. Muze byt uskutecnena mistne, ale pri velke obrane uniku "know-how". Politicke nesrovnalosti ve svete jsou tou nejvetsi brzdou. Technologicke otevreni svetu je pocatek komunismu. Tato myslenka neni dnes jeste mozna. Vysvetleni proc, je dnes v kazdem (skoro) obcanu CR.

0 0
možnosti
BD

Vážený pane Limo. Jste na velkém omylu. Automatizace a umělá inteligence nastupuje a kdo zaváhá, bude mít problém. Nás to čeká v každém případě.Propojení rozsáhlých výrobních procesů nelze řešit na soukromé bázi. Lidský faktor a umělá inteligence nejde prostě dohromady. Lidé budou jen určití dozorci u výrobních linek. Podle odborníků zanikne více než 40 % současných profesí.

0 1
možnosti
JL

Pan Ondracek je UKAZKOU problemu. Dokud se muze legalne dostat na takove misto, je nase republika spatne organizovana. Zadna kontrola osobnosti navrzenych do funkci statu. Toto je ZAKLADNI problem nasi demokracie.

1 0
možnosti
BD

Co vlastně provedl pan Ondráček. Plnil rozkaz v rámci zákonných norem ? Svým dalším profesním životem prokázal svoji odbornost a úroveň.

Vše ostatní je nedemokratické blbnutí magorů.

1 2
možnosti
JL

Pamatuju si, že kdysi premiér Gross udělal z jakéhosi Pavla Přibyla šéfa Úřadu vlády. Pan Přibyl byl stejně jako Ondráček bývalým esenbákem. Na základě kritiky byl Pavel Přibyl ze svého postu odvolán. Ale co, to byla jiná doba. Ta samotný Gross skončil jenom proto, že nedokázal objasnit 3 mega na svůj byt - a to se nikdy nebyl trestně stíhán.

3 0
možnosti
RH

Taky s nostalgií vzpomínám, jak odstoupil Kocourek pouze kvůli snaze vyjít z rozvodu co nejlépe.

2 0
možnosti
Foto

Začínáte se názorově blížit vyhlášeným figurkám tohoto serveru, z nichž většina už jaksi zmizela. Ten poslední odstavec tohoto "textu" je obzvláště výživný. ;-D

4 1
možnosti
Foto

abych potvrdil rčení o potrefené huse, tak se ozývám. Sám jsem nikam nezmizel, ale byl jsem zmizen. Pokud byste chtěl pochopit, jakou tu máme svobodu, stačí kliknout u mne na "b" a přečíst si třetí "nejmladší" blog. Až padneme jednou všici, nepřijdou noví bojovníci a vy si tady budete moci unisono broukat" teď už máme co jsme chtěli...... Jen se tak sám sebe ptám, jestli ta "názorová jednota" nebude principiálně to samé, co tu už jednou bylo.

2 0
možnosti
AK

No a loni v Katalánsku mlátil demonstranty kdo?

"Kapitalistické mlátičky"?

Pokud někdo slouží u takovéhoto útvaru, tak demonstranty na rozkaz mlátit musí.

V komunismu nebo kapitalismu je jedno.

Nebo tam nemá co dělat.

Ani ty katalánské mlátičky bychom do žádného parlamentního výboru nezvolili?

6 4
možnosti
VV

Ja se pane Kounovsky musim kajicne priznat, ze jsem jeste nez mu komunisti vsechno sebrali pomahal dedovi mlatit psenici.

Tento muj prispevek souvisi s tematem clanku stejne jako ten vas.

3 0
možnosti
VS

Základním problémem naši demokracie jsou lidé jako vy.[>-]

5 4
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........