Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sám se Babišovi divím. Do statistického odchodu ze světa živých mu chybí 12 let. Peněz má nadbytek. Stojí mu to za tohle rozčilování s arcilumpy? Odjel bych někam na ostrov rozkoše, kde ženy voní skořicí a po internetu sledoval, jak se to tady rozkrádá a mydlí.

0 0
možnosti

To, že vrcholoví komunisté salonním komunistům nevěří bylo vždy výsledkem jejich vítězstvích nad ohradami řadových komunistických trubců.

0 0
možnosti

Většina resp. všichni členové KSČM nevěří především Marxovi. Nějakou lepší hojnější společnost pro většinu nelze vybudovat přes všelidové vlastnictví, odumírání státu, vytvoření nového člověka zbaveného okovů kapitalismu.Členové KSČ jsou tam buď, že nechtějí zrazovat svoji minulost jako Kočárník, Dlouhý, ti nahoře ze zištných důvodů a někteří jsou hloupí. Řekl bych, že neexistují jako dříve salónní komunisté, vědátoři, poslední byl asi Ransdorf.

2 0
možnosti

Nemeli by si spise rikat DEBAKL? Bylo by to trefnejsi.

1 0
možnosti

Asi je to mnohem výstižnější.Děkuji za nápad.VVV

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Vstupovat do KSČ je dnes asi hloupost. Ale je dobré myšlenky komunismu znát a ne o nich jen žvanit jako to dělaj někteří členové KSČM.

0 0
možnosti

...a to je dobře, nebo špatně?8-o

1 0
možnosti
Foto

To je přece jedno, dostanou to jako stranický úkol a na víru/důvěru se jich nikdo neptá. Stačí se podívat na jejich chování na začátku 2. světové války až do června 1941.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........