Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

< Hranice jsou již nesmyslné administrativní zbytky bývalých dob >

Tak v tomto nesouhlasím, termín hranice nikdy nezanikne a s přibývajícím stěhováním národů zase nabudou významu. Přeci jsme společnost, ve které platí pocit sounáležitosti. Kdo tak necítí, cestuje a obdivuje třeba šedé mrakodrapy v USA. Druhá věc je regulace - kdo se nechce podřídit našim pravidlům, nemusí a může odejít kam ho srdce táhne.

Souhlasím však plně s Vaším názorem, pane autore, že panu Pelikánovi nebylo moc rozumět, nebyl totiž čitelný. Holt další v řadě neschopných chlapců, jakých jsme zde zaznamenali za posledních 28 let neurékom...

0 0
možnosti
PK

Začátek o Pelikánovi, na konci o válce a že není kam emigrovat. Úplně jsem nepochopil, zda jste pro nebo proti jeho oznámenému odchodu.

0 0
možnosti

To máte jedno:-)) Hlavně, že se něco napsalo...

1 0
možnosti
Foto

Robert Pelikán si neodskočil, Robert Pelikán se nechal ukecat. Babišem. Protože tento údajně geniální manažer byl tak skvěle připravený na vítězství ve volbách, o kterém nepochybovali ani jeho odpůrci, že do vlády, kterou měl sestavovat, neměl prakticky nikoho, krom sebe. Tak prostě bral každého, kdo neodmítl. Třeba Pelikána. :-)

2 1
možnosti
BD

Pan Pelikán si odskočil v době,kdy se Babiš prakticky ještě neukazoval.A jestliže ho ukecal- tím hůře.

1 0
možnosti
Foto

Začínám si fandit: Pod blogem pana Zieglera věnované výzvě pana Pelikána k demisi jsem napsal:

Poněkud zbrklé rozhodnutí ministra Pelikána v kauze NIkulin vypadá jako jednání kluka, který něco tutlá a za něco stydí, což vrhá špatné světlo jak na USA, tak i na ČR. Navíc se všichni shodují, že vláda bez důvěry by neměla přijímat nevratná rozhodnutí. Toto rozhodnutí nebylo podrobeno předběžné veřejné kontrole

2 2
možnosti
Foto

Co je to za právníka, když mluví jak sedlák a bez jakýchkoliv argumentů prohlásí o Okamurovi, že je fašista.

2 5
možnosti
MB

To je pravda, měl použít mazanější výrazivo - Okamura, je předseda strany Umírněných fašistů ! ... (Stejně tragi komické, jak málo stačí - Prostě založit sbiraniko spolek miklovlnných pomatenců) ... :-)

5 0
možnosti
MB

Je zvláštní, kdy mizí kluci z plakátu ! Viz fotomontáž s Oligarchou - zaručený pohodový život s fukcí ! Zejména, pokud se pak seberou a jdou se nezávisle živit sami ! Tím, pták Pelikán,v mých očích docela stoupl na ceně ! Je taky otázkou, do jaké míry byl obětován na stolec mstivého starce, do jehož kabinetu jde na po - jeb v úterý předseda řídy žehlit své problémy ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........