Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Bedrichu Dvoraku. Chci jenom podotknou na vas spatny pohled, co se tyka Ciny. Chcete-li pouzit tuto zemi jako ukazku spravnosti, nesmite opomenout jeji cestu k dosazeni toho jejiho spravneho vysledku. Statem kontrolovana Exchange juanu k dollaru, predani "know how" pred investici v Cine, kradeni a kopirovani patentovanych znalosti, porusovani pravidel WTO (World Trade Organization) pomoci financnich injekci na snizeni ceny produktu a mnoho dalsich.

Take pouziti komentare vedouciho Chase Bank (moje banka) je trochu mimo pro vas clanek. Investicni penize jsou snad nejlepsi obchod mezi Cinou a financnimi giganty.

Jinak vas clanek se vubec nevymknul poukazovanim nepravd, levicove propagandy a hlavne, snahu ukazat ve spatnem svetle zapadni hospodarstvi, ktere jak "na potvoru" ma konjukturu. Ubohy clanek.

0 1
možnosti
BD

vážený pane Limo.

Zcela určitě jsem nepsal nic o správném pohledu na Čínu. Píši jasně,že Čína si myslí,že dělá vše správně. A to je velký rozdíl. Vývoj a podpora věda a techniky je obrovská a vůbec nejde o nějaké levičátství. Váš pohled je trošku z osmdesátých let. Jinak si přečtěte co jste napsal Vy " Jinak vas clanek se vubec nevymknul poukazovanim nepravd, levicove propagandy a hlavne, snahu ukazat ve spatnem svetle zapadni hospodarstvi, ktere jak "na potvoru" ma konjukturu. Ubohy clanek.". Jste dost mimo mísu a konjuktura v "západním" světě neexistuje již dost let. Budoucnost je v Africe a Jižní Americe. Tady musíme držet hubu a krok.

0 0
možnosti
OP

Mně se to jeví tak, že oko za oko je přirozený pud většinové populace, jen se to v technologicky nerozvinutých dobách dařilo brzdit těm, kteří vědí, ale jsou v populaci zastoupeni řídce jako albíni a s tou technologickou revolucí už na davy nestačí

0 0
možnosti
BD

Vždy se určitá elita společnosti pokoušela dav napravit. Stejně jako dav zlikvidoval Krista, tak to funguje pořád. Stádní chování davu lidí je hrozná síla,která likviduje chování společnosti. Asi to trvá slutečně tisíce let.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........