Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

S mnohým se dá, pane Dvořáku, alespoň z větší části souhlasit, ale to Vaše: "Větší drama jsou teroristické útoky, ale to jen malinkaté procento celkových zabitých." má alarmující podtext - motivaci!

Jestliže se dost rychle zvyšují počty muslimů v Evropě a je vůle přijímat statisíce dalších nových a přitom v Evropě dnes zabíjí POLITICKÝ ISLÁM, bude v budoucnu, v případě, že se Evropané začnou konečně bránit, těch mrtvých nepočítaně! Vycházím z předpokladu, že se islám reformovat nedá; pokusů bylo více a všechny selhaly.

2 0
možnosti
BD

Teroristické útoky mají motivaci zcela očividnou. Třeba ten poslední útok. Islám nemá s terorismem z merita věci nic společného. Evropa se nedokáže bránit islámské ideologii či lépe životnímu stylu. Nemá žádnou skutečnou motivaci k nějaké obraně. Doby křižáckých válek již nenastanou.Tady nechápeme přirozený právní systém ani právnické školy v Islámu. Nechápeme vůbec o čem je celý islám. Nechápeme,že se nejedná o náboženství, jde o životní styl. A zdejší systém je vybudován na náboženských dogmatech a to je chyba.Vždy vhraje takový systém,který bude pro společniost lepší a přijatelnější. Musíme se snažit. Bojovat nelze.V

0 0
možnosti
Foto

Skvělé výsledky. Do vzduchu vyhozených 100 milionů dolarů. Do by mě zajímalo, jaká byla hodnota zničených objektů. Je to snad poprvé v dějinách, kdy bylo dosaženo ve válce záporné efektivnosti mezi efekty a náklady. Ještě deset takových útoků a USA mohou vyhlásit bankrot.

1 0
možnosti
JS

Hrubě se mýlíte. Zbrojovky mají co vyrábět. Ty použité prostředky už byly stejně zastaralé a určené k likvidaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........