Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bedrichu Dvoraku, dnes si rozumime na 100%. Malo kdy davam karmu. dnes bych ji dal vam i dvakrat. Vystihl jste to uvnitr zeme presne. Take pohled na nas z venci, je ukazakovy

Jen dve male chybicky nejsou zmineny. Jedna je co nove volby vyresi. V mem podani, NIC. Po volbe to bude stejne jak pred volbou. Jen strany se zmeni v procentech volicu.

Druha chybicka je na ceske blogery priznacna. Zadny novy navrh, jak z tohoto kolotoce ven.

Jinak vyborny clanek.

0 0
možnosti

Volby trochu vyčístí kapří rybníček. A to stojí za tu srandu.

0 0
možnosti
Foto

,,kdy již konečně vyhlásí prezident nové volby ?"8-o No přece dneska na partykom sjezdu. A kom si daj hned stranickej úkol vládu podpořit. A bez podmínek, a rádi;-D

0 0
možnosti
Foto

Co vyřeší předčasné volby? Babiš vyhraje a povolební pat bude pokračovat bez Mata, jen s tím rozdílem, že pan Babiš dostane nové pokusy na sestavení vlády. Pokud nedojde ke změně chování a přístupu stran k voličům, je konání předčasných voleb nesmysl. P.S. A přát si předčasné volby s tím, že k nim nepůjdu, nechávám bez komentáře 8-o ;-( ;-O .

0 0
možnosti

Samozřejmě asiu Babiš další volby také vyhraje. Jen bude mít kolem 20 % hlasů. socani se probudí a některé pidistrany podrazáků zaniknou.

Já bych to viděl třeba takto

ANO 20 %

ODS 15 %

KSČM 15 %

Piráti 10 %

Lidovci 10 %

Okamura 10 %

zbytek 20 %:

0 0
možnosti

Zcela jednoznačně je třeba znovu rozdat karty....R^

2 0
možnosti
Foto

Ale k jaký hře. Tzv. ,,vole padni", NEBO ,,ŠVINDL"?;-)

0 0
možnosti

P61a28v75e67l 64V83é12b22r

21. 4. 2018 7:19

Myslím, že současná situace je smutným výsledkem čistě zastupitelské demokracie, která je demokracií stejnou, jakou je lidová demokracie (viz KLDR). K moci se dostala klika mafiánů a "nás hochů, co spolu mluvíme" a nepustí k sobě nikoho dalšího, ani prostřednictvím voleb, ve kterých zoufalý volič vybírá z řady exkrementů a čuchá, který méně smrdí.

Jedinou skutečnou demokracií je ta, kterou zveme přímou demokracií, která ale přídomek nepotřebuje. Tato demokracie sice část rozhodování přepustí zastupitelské demokracii, protože nemá smysl svolávat všeobecné hlasování kvůli každé blbince, ale občané musí mít možnost kterékoliv rozhodnutí zastupitelů zvrátit (samozřejmě, musí to být nastaveno tak, aby se nerušilo úplně každé rozhodnutí zastupitelů).

Čistě zastupitelská demokracie je autokracií a od ostatních autokracií se liší pouze výběrem (neomezených) vládců: tady se vybírá volbami (přičemž o sortimentu volených fakticky rozhodují zastupitelé a jejich spojenci), jinde se vládce do své funkce rodí a jinde se zase dostane k moci násilím. Výsledek je ale stejný.

0 1
možnosti

Dam do protikladu "prezidesky system". System osvecen historii a fungujici 220 let.

0 0
možnosti

Opravdu zajímavá, zvláštní doba. Ježíš znásilňuje Muslimku - M. Zeman, dnes kráčí do nevěstince. Tu červená lucernička - tu rudá hvězda, zavěšená v omítce. Agent STB, bez lustrace, přebírá péči o dělnickou třídu. Ti původní zaopečovatelé - dnes přebírací péči o Oligarchu ! Další se domnívají, že více hlav - více ví, tedy referendum ! Zvláštní cesta, cíl ovšem stále stejný - Aby se nám lépe žilo ! ... :-)

3 0
možnosti

..tak to řešte jak za socialismu, zajeďte si na chatu a udělejte pořádek na zahradě...;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

1. Přechodná vláda by měla mít za úkol připravit mimořádné volby

2. Připravit vyrovnaný rozpočet pro 2019

3. Připravit zákon o REÁLÁNÉM obecném referendu

4. Zakázat předvolební agitační kampaně stran a pouze pro ně zvětšit programový prostor na kanálech ČT1 a ČT24

1 4
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........