Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidstvo může zachránit jen jakási obdoba CMI - centrálního mozku lidstva. Potom bych byl i pro Spojené státy evropské i evropským ministrem financí, protože bez něj je "slavná" společná měna místně ovládané regionálními ministry financí a národními bankami nesmyslem. S tou bandou trafikantů, kteří současně v Bruselu jsou, se to nedá realizovat, stejně jako s většinou politiků, kteří "vládnou" v zemích Evropy.

1 1
možnosti
BD

Máte naprostou pravdu. Na druhou stranu je nutné mít jakousi univerzální směnnou hodnotu. Dolar i další měny,které aspirují na jistou hegemonii jen brzdí mezinárodní spolupráci. Dolar byl uměle posílen po II.Sv.válce s cílem ovládnutí celého společenského systému na světě. Zčásti se to i USA podařilo. Dnes je těmto možnostem již konec. Zlato to být již nemůže.Tam hrozí obrovská spekulační tlaky. Je to jasně vidět na kolísání hodnoty či ceny zlata v bankovním sektoru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........